martolinka
Mama i nie tylko :-)
Nie zaglebiłam sie w temat herbat , ale wykluczyłam te owocowe z marszu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
martolinka ja tez od pewnego czasu swoja wage klade w jednym i tym samym miejscu, co do milimetra heh) ustawiam ja tak dokladnie, ze bardziej sie juz nie da maz to sie czasami ze mnie smieje ale wyobrazcie sobioe ze jak klade na plytkach pokazuje mi moja wage a jak dam np. w salonie na dywaniku to potrafi pokazac nawet 12 kg mniej, chyba tam sie zaczne wazyc)
no ja też zawsze w tym samym miejscu stawiam.
Wczoraj pozwoliłam sobie na troche colii ligh. niby pisałyście, ze mozna i czytałam 0 cukru, weglowodanow i bialka ale i tak podchodze do tego z rezerwąi troszkę sie obawiam
A tak w ogole to zauwazylam ze jak jest dzien gdzie mniej wody pije to waga nie spada