reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

reklama
ehhhhhh to jestes kilolku rekordzistka w piciu wody :D ja to nie pije duzo, zwyczajnie nie mam kiedy, dzisiaj owsianka, 2 kawy i teraz gotowane mięso z indyka z sosem koperkowym, ale zjadłam pół porcji i nie moge tego w siebie wdusić! za duzy stres mam.

martolinka ja tez od pewnego czasu swoja wage klade w jednym i tym samym miejscu, co do milimetra heh:)) ustawiam ja tak dokladnie, ze bardziej sie juz nie da:) maz to sie czasami ze mnie smieje:) ale wyobrazcie sobioe ze jak klade na plytkach pokazuje mi moja wage a jak dam np. w salonie na dywaniku to potrafi pokazac nawet 12 kg mniej, chyba tam sie zaczne wazyc:))

Na dywanie sie w ogole nie powinno wazyc, tylko na zwyklej podlodze, bo na dywanie to ci zawsze cuda wyjda:)

no ja też zawsze w tym samym miejscu stawiam.
Wczoraj pozwoliłam sobie na troche colii ligh. niby pisałyście, ze mozna i czytałam 0 cukru, weglowodanow i bialka ale i tak podchodze do tego z rezerwąi troszkę sie obawiam
A tak w ogole to zauwazylam ze jak jest dzien gdzie mniej wody pije to waga nie spada

O wlasnie, przypomnialas mi o coli zero, musze jutro sobie kupic, napilabym sie gazowanego, zimnego.

Ja ogolnie tez duzo nie pije, bo mi sie nie chce, rano kawa i co 2-3 dni owsianka, w dzien ok. 2 herbaty ziolowe i poza tym troche wody. Najwiecej pije wieczorem jak sie juz klade i ogladam filmy:)
Ja dzis lososia z sosem sojowym robilam a jutro znow PW i zaszaleje:)

ja dziś jadlam pieczone pałki, a w dzięń przegryzałam kotletami z indyka. Chyba Wma juz pisąlm,z e te półkilo mięcha mi ma na 3 dni starcza i to dlatego, ze oszczędzam :D strasznie mi smakuja. Robie na rózne sposoby. A jaks ie śpiesze to akurat złapac w rękę i na biegu wszamać :D no i do pracy w bułeczke biorę

oj, dziewczyny ale mi wstyd jak piszecie, ze pijecie kawki(ja jej nie nawidze, jak czuje "zapach" kawy to mi niedobrze), herbaty sie napije od swieta - tez za nia nie przepadam, u mnie to wygladalo tak: do sniadania cola, do obiadu cola, do kolacji cola, i tak w kołko:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
dziunka - to zapraszamy:) chociaz nie wydaje mi sie, zebys byla gruba jak swinia(nawet tak nie pisz), widzialam Twoje zdjecia, ktore wstawialas, m.inn to jak masz Joasie w chuscie i nie zauwazylam, zebys byla gruba:-) a wzrok mam dobry:D
Pianistka - wiem ze na dywanie sie nie wazy:) ale zawsze w jakis sposob mozna sobie humor poprawic:D (zart)

Ja owocowych herbat nienawidzę, ziołowe niektóre mi przez przełyk przechodzą ..... pijam kawę , herbatę czerwoną, w domu czarną, wodę i colę zero.
Dziunka - Ty gruba jak świnia?? Chyba mam wypaczone proporcje z moją wadą wzroku ;-)... znam o wiele grubsze....:-D , które na diecie nie są.
Polaa - ehh te uzależnienia... , dobrze, że tylko od coli, a nie od np. kawy jak ja :-D

reklama
Dziunka nie ma co narzekać i sie użalać...........bierz sie za dukana i po sprawie. Szybko, łatwo i przyjemnie :D U mnie waga wróciła do normy a nawet 100 mniej :D zakochalam sie w owsiance z otrębów.....mogłabym ciagle jesc!!!!!! masakra :D apetyt mi wraca. mysle ze sie otrzasnełam troche po wczorajszym szoku. Dzisiaj na obiad wczorajsze mięso bo zjadłam pare kęsów i to wszystko - normalnie rosło mi w ustach i nie moglam tego zjesc ;/ wiec praktycznie wczorajszy dzien objechalam na owsiance i 2 lub 3 kawach - teraz juz dobrze nie pamietam :)
ps. dzisiaj jestem równo 2 tyg na dukanie i 3 kg mniej :) moze nie jest to jakis extra wynik ale zważywszy na to ze normalnie sie odchudzacac dietami cud lub jadąc na liściu sałaty i głodzić sie na pewno tyle bym nie zrzuciła w komfortowy sposób :) wiec i tak dobrze:) i ja sie ciesze....

Ostatnia edycja:
Do góry