reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

reklama
ehhhhhh to jestes kilolku rekordzistka w piciu wody :D ja to nie pije duzo, zwyczajnie nie mam kiedy, dzisiaj owsianka, 2 kawy i teraz gotowane mięso z indyka z sosem koperkowym, ale zjadłam pół porcji i nie moge tego w siebie wdusić! za duzy stres mam.

martolinka ja tez od pewnego czasu swoja wage klade w jednym i tym samym miejscu, co do milimetra heh:)) ustawiam ja tak dokladnie, ze bardziej sie juz nie da:) maz to sie czasami ze mnie smieje:) ale wyobrazcie sobioe ze jak klade na plytkach pokazuje mi moja wage a jak dam np. w salonie na dywaniku to potrafi pokazac nawet 12 kg mniej, chyba tam sie zaczne wazyc:))

Na dywanie sie w ogole nie powinno wazyc, tylko na zwyklej podlodze, bo na dywanie to ci zawsze cuda wyjda:)

no ja też zawsze w tym samym miejscu stawiam.
Wczoraj pozwoliłam sobie na troche colii ligh. niby pisałyście, ze mozna i czytałam 0 cukru, weglowodanow i bialka ale i tak podchodze do tego z rezerwąi troszkę sie obawiam
A tak w ogole to zauwazylam ze jak jest dzien gdzie mniej wody pije to waga nie spada

O wlasnie, przypomnialas mi o coli zero, musze jutro sobie kupic, napilabym sie gazowanego, zimnego.

Ja ogolnie tez duzo nie pije, bo mi sie nie chce, rano kawa i co 2-3 dni owsianka, w dzien ok. 2 herbaty ziolowe i poza tym troche wody. Najwiecej pije wieczorem jak sie juz klade i ogladam filmy:)
Ja dzis lososia z sosem sojowym robilam a jutro znow PW i zaszaleje:)

ja dziś jadlam pieczone pałki, a w dzięń przegryzałam kotletami z indyka. Chyba Wma juz pisąlm,z e te półkilo mięcha mi ma na 3 dni starcza i to dlatego, ze oszczędzam :D strasznie mi smakuja. Robie na rózne sposoby. A jaks ie śpiesze to akurat złapac w rękę i na biegu wszamać :D no i do pracy w bułeczke biorę

oj, dziewczyny ale mi wstyd jak piszecie, ze pijecie kawki(ja jej nie nawidze, jak czuje "zapach" kawy to mi niedobrze), herbaty sie napije od swieta - tez za nia nie przepadam, u mnie to wygladalo tak: do sniadania cola, do obiadu cola, do kolacji cola, i tak w kołko:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
dziunka - to zapraszamy:) chociaz nie wydaje mi sie, zebys byla gruba jak swinia(nawet tak nie pisz), widzialam Twoje zdjecia, ktore wstawialas, m.inn to jak masz Joasie w chuscie i nie zauwazylam, zebys byla gruba:-) a wzrok mam dobry:D
Pianistka - wiem ze na dywanie sie nie wazy:) ale zawsze w jakis sposob mozna sobie humor poprawic:D (zart)

Ja owocowych herbat nienawidzę, ziołowe niektóre mi przez przełyk przechodzą ..... pijam kawę , herbatę czerwoną, w domu czarną, wodę i colę zero.
Dziunka - Ty gruba jak świnia?? Chyba mam wypaczone proporcje z moją wadą wzroku ;-)... znam o wiele grubsze....:-D , które na diecie nie są.
Polaa - ehh te uzależnienia... , dobrze, że tylko od coli, a nie od np. kawy jak ja :-D

reklama
Dziunka nie ma co narzekać i sie użalać...........bierz sie za dukana i po sprawie. Szybko, łatwo i przyjemnie :D U mnie waga wróciła do normy a nawet 100 mniej :D zakochalam sie w owsiance z otrębów.....mogłabym ciagle jesc!!!!!! masakra :D apetyt mi wraca. mysle ze sie otrzasnełam troche po wczorajszym szoku. Dzisiaj na obiad wczorajsze mięso bo zjadłam pare kęsów i to wszystko - normalnie rosło mi w ustach i nie moglam tego zjesc ;/ wiec praktycznie wczorajszy dzien objechalam na owsiance i 2 lub 3 kawach - teraz juz dobrze nie pamietam :)
ps. dzisiaj jestem równo 2 tyg na dukanie i 3 kg mniej :) moze nie jest to jakis extra wynik ale zważywszy na to ze normalnie sie odchudzacac dietami cud lub jadąc na liściu sałaty i głodzić sie na pewno tyle bym nie zrzuciła w komfortowy sposób :) wiec i tak dobrze:) i ja sie ciesze....

Ostatnia edycja:
Do góry