reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

dziunka to nie masarka, ja tez bylam zdolna do takich rzeczy, kilka kg w ciagu dwoch tygodni, to byl szok:) ale potrafilam tez( na dukanie oczywiscie) zruzcic kilka w 9 dni:)
a ile masz wzrostu oczywiscie jak mozna wiedziec? Gruba nie jestes!! :)
mama - juz dwa tyg.?? ale ten czas leci:) i gratuluje pozbycia sie 3 kg:D

reklama
Mama - ja dzis sie napalilam na tortille z kurczakiem w gyrosie i warzywami, przypomnij prosze tylko co do tego placka szlo, jesli dobrze pamietam to tylko 1 jajko i jedna lyzka maki kukurydz.? Rozdzielalas bialko od zoltka?

1 całe jajo bez rozdzielania + 1 łyzka tych skrobii lub otrąb potem blenderem zmixowac az taka pianka na gprze sie zrobi. wylac na talerz i do mikro - na ile to zalezy od mikro. u mnie 2 min.

Hej laseczki:-)
Dziunka- Polaa, Anawawka i reszta dziewczyn mają rację - ja się też dołączam - chyba też mam jakąś chyba wadę wzroku, bo uważam, że niezła z Ciebie laseczka!!!:-)
Oj, ja tez jestem od kawy uzależniona - w pracy wypijam ze 3-4 kubki rozpuszczalnej, w domu jeszcze 1 lub 2:-):-), ale uwielbiam ją!!!:tak:
Ja drugi dzień na PW i waga stoi..ale i tak jestem zadowolona z dotychczasowych efektów:-)
Dziewczyny pracujące - a co zabieracie do pracy do jedzenia?

taaa dziunka to dobra przyszla taka ważąc 60-kilka kilogramów, między te pod 90 niektóre i mówi że ona gruba jak świnia... no nie wiadommo śmiać się :D czy plakać :( czy przez kolano przewinąc i głupoty z tyłka wytluc :/
:D:D :D

Maxwell - ja biorę serki, jogurty, twarogi, wędlinkę, jajka na twardo , jak mam PW to ogóreczki, pomidor, paprykę, kapustę...

Ja zrobiłam nutelkę, wciągnęłam wszystko przez stresa. ehhh

maxwel ja co dzień zabieram jogurt naturalny i dunkanowska bułeczkę z kotletem z indyka. Jak mam Pw to laduję jeszcze do środka warzywa

zapomniałam wam wczoraj napisać,z e takich zwykłych owocowych ekspresowych herbat to i ja nie znosze ale z ato uwielbiam owocowe herbaty liściaste, takie co się kupuje na wagę. Uwielbiam japońska wiśnię i hawajski sen... Zaparzam sobie w dzbanuszku, a potem sie delektuję i tego mi teraz brak niestety.

Dzsiaj tylko 100g na -, wczoraj to smao:( nie pocieszona jestem, bo na PW waga stała, a momentami nawet rosla czyli efektów praktycznie brak od jakiegos tygodnia :/

Kilolek każdy gram blizej do celu:) a powiedz jesz codziennie skrobię? kakao? to czesto powoduje zastoje
Na diecie jestes 2 tygodnie wiec wycodzi po 3 na kazdy tydzien wiec naprawde sporo , jakby tak miało dalej isc to w szpitalu byś wylądowała

reklama
No bo ja się w nic nie mieszczę :( Kurtki nie dopinam i spodnie ledwo ledwo, a po bokach wylewa się piękna oponka :(
W weekend wezmę się za tego dukana!

Wzrost mam 164.

Do góry