reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

Banana daj znać jak efekty , bo ja dośc sceptycznie podchodzę do tego modelu:tak: ze względu na to , że "normalne odżywianie" może być różnie rozumiane.
dzis znow pol kilo mniej, po 2 dniach uderzeniowki -2kg.
martolinka, ja mam na mysli raczej lekkostrawna diete jako normalne odzywianie. cos ciezszego czy bardziej kalorycznego raz na jakis czas, np pierogi czy inne ziemniaki. tez sie troche zastanawiam, jakie beda efekty,ale skoro zamiescil to w swojej ksiazce to chyba ktos juz to sparawdzil? ja mam wlasnie taka budowe, jak w tym przypadku: na gorze widac zebra,a na udach tluszczyk. bioder jako takich nie mam, tylek ok :)

dziewczyny, ktore juz schudly, a zwalszcza te,ktore karmily piersia, jak wasze biusty po diecie? sorki,za nieco intymne pytanie,ale sie troche obawiam o wyglad mojego, jak jeszcze bardziej schudne. dlatego tez wybralam ten wariant 2/5

mama, na pewno sprobuje mielone, musze tylko zakupic indyka. mam na nie wielka ochote!
pianistka, nalesniki superasne :))

reklama
Martolinka - ja bezy robiłam następująco / rok temu / 4 białka, 200g cukru pudru i 1 łyżka cukru waniliowego... jak chcesz mieć kawowe to łyżkę kawy, jak kakaowe- łychę kakao;-)... myślę, by zamiast cukru pudru słodzik, a zamiast cukru waniliowego - aromat...
a chleb pełnoziarnisty: 500g 1,5 łyżeczki oleju, 210ml wody, soli trochę, cukru też , mąki zwykłej 140,5 g mąki pełnoziarnistej 210g i drożdży 0,5 łyżeczki... nie piekłam jeszcze w tej maszynie, ale chyba spróbujemy... na fazę 3 chyba będzie ok...

Banana przed ciaza miałma rozmiar B podczas karmienia doszłam do D i niestety teraz znowu do B. Po dietce tez troche spadły i skóra nie jest juz taka jedrna niestety. Nie widze tu raczej wpływu diety a skończenia karmienia po prostu . Ładnie Ci idzie!!!:)

Martolinka - zrobiłam bezy, wzięłam 4 białka , 50 g słodzika i niestety trochę to za mało, nie są aż takie słodkie jakbym chciała, dodałam jeszcze łyżeczkę kawy rozpuszczalnej Ricore;-) i wsadziłam do piekarnika... mąż podkręcił na 140 , a niestety w moim elektrycznym to trochę za dużo, nie wyrosły, ale są smaczne i tak;-)

dziewczynki jak w ciągu dnia się zje otręby to maki kukurydzianej już nie można prawda? to zamiennie?

Ja stosuję w zasadzie otręby,,,, 2 łyżki owsianych i jedną pszennych, wcześniej pisałyśmy o 1 łyżce mąki , która jest dozwolona w ciągu dnia, ale czy zastępuje jedną łychę otrąb nie umiem odpowiedzieć.

Nie sadze, zeby maka zastepowala otreby, otreby trzeba jesc do konca diety, a maka to taki dopuszczalny skladnik, ale to tylko moje zdanie:)

reklama
Nie sadze, zeby maka zastepowala otreby, otreby trzeba jesc do konca diety, a maka to taki dopuszczalny skladnik, ale to tylko moje zdanie:)
Ja myślę podobnie jak Pianistka:tak:
Zrobiłam wczoraj na kolacje te naleśniki - tak podziałałyście na mnie tymi przepisami i uwagami:-) Wyszły super, mniam mniam..tylko na początku ta konsystencja:szok:, ale spoko, wyszło:tak:.
Dzisiaj zaczynam dni P;-)..

Do góry