reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

hahahahhaa to sie wkurzyłam :D wszedzie ten słodzik a ja nie daje bo nie mam - ogólnie od zawsze niczego nie słodzę. I potem sie dziwie czemu wszyscy sie zachwycaja a u mnie to takie hmmmm srednie :DD przyjdzie mąż dostanie obiad a ja spadam do sklepu extra po ten słodzik :DDDDDDDDDDDDD bo im wiecej o nalesnikach tym bardziej czuje ze muszą one być dzisiaj :DDDDDDDD

reklama
Mama - specjalnie dla ciebie fotka:) mi z tych proporcji co podalas wyszlo 6 malych nalesniczkow takich jak jajko sadzone) bo mam akurat mala patelnie. W srodku serek miekki (typu President), ale moze byc twarozek chudy, troszke slodziku (niestety, bez niego nie wyjdzie ci na slodko, chyba ze dasz jakis slodki jogurt owocowy do twarogu) i wanilia. Wierzch posypalam cynamonem.

IMG_1357.jpg

Pianistka - tak to smakowicie wygląda , że jutro chyba zrobię.... ;-), a może w piątek?? chodzą za mną bezy... a że to w sumie proste i proteinowe to chyba dziś wytworzę ...

OMG !!!!!!!!!!!! zaśliniłam monitor :-D:-D:-D dzisiaj muszą byc naleśniki!!! i to ze słodzikiem hahahahahha :D:D Pięknie i apetycznie wyglądają :) mnie pewnie tez podobnej wielkości wyjdą bo tez mam malutka patelnie. zresztą pal licho wielkość, mam nadzieje ze mi w ogóle wyjdą :-D:confused::eek:

reklama
A któraś z WAS ma doświadczenie w przechowywaniu żółtka? Bo czasami wykorzystuję białko, a żółtko mi się "marnuje" ... niby wlewam do miski, ale na drugi dzień niezbyt ciekawie wygląda.... nawet po włożeniu do lodówki...

Do góry