martolinka
Mama i nie tylko :-)
ja nie wiem jak dawałąm rade na 5 dniach P . Ten jeden dzień mi sie tak dłuży
juz mysle co zjem jutro!!!
kilolek , pianistka jak tam?
kilolek , pianistka jak tam?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ja mam 164Kikolek - tylko ja mam 157 , a z tego co widzę Ty wyższa znacznie ode mnie jesteś...;-)
hahaha usmiałam sięanawawka a ja mam 158 cmehhhhhhh wiecie co???????? a u mnie dzisiaj waga nie drgnęła mimo kuraka i rybki
(( moze przez płodne.............?!?
ps. po wizycie w wc jest 0,1 mniej...ale jakos nie chce mi zapisać tego mój suwaczek. Jutro zanotuje za to wiekszy spadek![]()
ja nie umiem nic w tej mikrofali robić. Próbowąłam ten chlebek to się ugotował na zupe mleczną. Może ja mam jakąs inną, nie wiem
Pianistka łatwo bedzie jak waga spadaMartolinka, powiedz ze bedzie latwiej please
Martolinka, Anawawka - robila ktoras z was ten serniczek co sie 12 min. w mikrofali piecze? ?
. Rodzina A. wtajemniczona i wspiera mnie bardzo a ze strony mojej na pewno nic milego mnie w tym temacie nie czekka, wiec ile się da będę to ukrywać
Ja na razie mam małą podłamkę, bo na wadze "+1"..nawet nie zaznaczam tego na suwaczku:-(..nie wiem, łudzę sie, że to może dni płodne czy coś bo w sumie nawet nie zgrzeszyłam..