reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

Ja dzisiaj na wagę nie wchodziłam, zważę się w czwartek, jak będę zaczynała 5 dni białkowych..:tak: a na razie nadal się trzymam grzecznie i jestem w szoku, że nawet mnie słodycze nie kuszą za bardzo:-)
Pianistka, daj znać, jak serniczek wyszedł..jak coś, to poproszę przepis:-)

reklama
Maxwell - wow.. , super,widzę waga spada, motywacja jest,,,
Martolinka - ja właśnie tej fazy 3 się boję, bo kurcze coraz więcej można, a zasad też więcej ;-)
Na razie zaliczyłam mały wzrost wagi, niebawem @ więc woda zostaje...

mam otręby! wreszcie. Musze spróbować jakis chlebek upiec.
Z dnia na dzien coraz bardziej do slodyczy mnie ciagnie :/

no musze zrobic ale to dopiero w czwartek. jutro jeszcze chce uderzeniówke dokończyć. I od czwartku wwarzywa

Edit: mam pytanie: co to jest ldzik do pieczenia? tzn nie może być zwykly?
a jakie kakao jest bez tłuszczu?

Ostatnia edycja:
Kikolek - słodziki do pieczenia są sypkie, niektórzy rozgniatają tabletki - słodziki.. Ja używałam typowego słodzika do pieczenia , który właśnie powoli mi się kończy. A kakao mam odtłuszczone bodajże wedla... wiem, że jeszcze jest kakao z wiatrakiem polecane na forach...

Sa dwa rodzaje słodzika do pieczenia albo w płynie , albo w proszku. Na nich jest napisane,ze nadaja sie do pieczenia. Podobno nie wolno uzywac zwykłego słodzika bo przy pieczeniu robi sie gorzki, alke nie sprawdzałam,

kilolek zadne kakao nie bedzie miec mniej tłuszczu dlatego nie wolno go uzywac za duzo

reklama
melduje,ze dzis drugi dzien dukana i dzis rano, po 1 dniu bylo -1,5 kg :) wiem, ze to woda,ale i tak cieszy :)
postanowilam wyprobowac na sobie ten wariant 2/5 (2 dni protein, 5 zwyklego odzywiania ) jesli nie bedzie zadowalajacych efektow to przejde na 3/3 albo 1/1.

owsianka z otrebow nie rozni sie niczym od zwyklej owsianki- pyszna!

Do góry