reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

anawawka najwieksza zmiane widze w objetosci udek:tak:super

Ja tez wlasnie pomyslalam o udach :) i brzuszku ale chyba po buźce tez zeszczuplałaś hmm? czy tylko tak wyszło na focie :) Ja u mnie widze poki co po brzuchu, serio 3x mniejszy...... nie wygladam jak w ciąży...

haha a nas ciocia z wójkiem niespodziewanie nawiedzili i mąż nie miał kiedy zjesc bo spał z małym haha i teraz pojechac do innej cioci do szpitala a ja robie sobie rybke w piekarniku mmmmm jakie aromaty :))))) zaraz bedzie tylko jeszcze chwilka bez sreberka :) ps. Marcel oszalał :LD caaaały czas mnie całuje & gryzie po policzku :D ale to chyba dlatego bo w koncu mu brutalnie ale mam nadzieje skutecznie uswiadomiłam ze nie wolno bić po buzi bo serio potrafił bez mrugniecia podejsc i walic z liścia z usmiechem na twarzy.

ps. rybka nieziemsko pyszna :DDDDDDDDD

Ostatnia edycja:
reklama
anawawka- uda super są teraz.Zazdroszczę i gratuluję :)

A mój suwak jest nieaktualny niestety waże znów tyle samo, nie zmieniam go poczekam na efety diety od piątku :tak:.

Kurcze szkoda,że nie ma forum jakiegoś zeby pogadać o mojej diecie :(

anawawka uper!!!
Kilolek nie jest łątwo Ci dogodzić;-) jak spada za szybko zle , jak nie spada w ogóle jeszcze gorzej:cool2:spojrz w jak krótkim czasie Ci spadła waga wiec teraz masz zastój!!! tylko cierpliowsci!
anawawka najwieksza zmiane widze w objetosci udek:tak:super
:zawstydzona/y: wiem :zawstydzona/y:
chodzi o to, ze wtedy bardzo xle sie czulam i wydawalo mi sie, ze to przez to, ze tak szybko zrzucam. Ale tamte kilogramy co zgubilam to byly takie swiezo nabyte (po swietach) i mysle, ze to glownie woda zeszla ze mnie. No i wszystkie mowicie, ze na uderzeniowce sie najwiecej chudnie, no a ja nie chudne teraz :-(

mama daj przepis na rybke :tak:
a sluchajcie, czy wy tez macie wyzsze libido na tej diecie? Na poczatku smialam sie, ze tak bedzie, bo pamietam swojego meza na diecie bialkowej :-) oj dzialo sie, dzialo ale nie wierzylam, ze to mnie "spotka", bo jednak dieta inna a teraz normalnie sama siebie nie poznaje. Poza tym tez klutliwa bardziej jestem (A. tez bardziej wojowala jak mu testosteron skoczyl) ale cholera co się z meżem pokluce to sie zaraz musze godzic, bo nie wytrzymuje. Najgorsze w tym, ze jak on powinien przeprosic to ja tez sprawe zamykam byleby zgoda jako taka byla :-)

anawawka - no efekty sa :)) tez mysle, ze po udach najbardziej widac ale tak samo jak mama zauwazylam, ze buzka tez szczuplejsza:)
a ja dzisiaj zrobilam sobie calego kurczaka w piekarniku, mniam. Doprawilam go porzadnie i prawie calego zjadlam, nawet na skorke tez sie skusilam(ale tylko troszke:p:)

kilolek ja nie mam wyzszego libido :) ani bardziej kłótliwa tez nie jestem ;p

a co do rybki to hmmmm najprostsza sprawa pod słońcem, zadne wymyślanie, a więc:
1. filet z ryby jaki chcecie :D połozyc na blaszce wyłozonej sreberkiem
2. polać rybe łyżka stołową soku z cytryny
3. posolic, popieprzyć,
4. czosnek granulowany, przyprawa do ryby, zioła prowansalskie
[ja wszystkim przyprawiałam tylko od góry]
5. na góre czy tez na dół gdzie kto wolo plasterki cebuli
6. od góry przykryc sreberkiem
i włala :D czy jak sie to tam pisze......i siup do piekarnika na 180 lub 200 stopni okolo 15-20 min myśle ze wystarczy bo ja sie troszke zapomnialam bo przebierałam i myłam Marcela tyłek ;/ ale nic sie jej na szczescie nie stało. Na koniec zdjełam z góry sreberko zeby cebula sie przyrumieniła na pare min to juz zobaczycie jaka chcecie cebulinke :)
aha i nie martw sie ze nie chudniesz....... bo chudniesz, zobacz jak mnie powoli spada waga.... codziennie 0,2 lub 0,3 kg - co to jest. Twoja waga spadła nagle wiec za niedługo tez pewnie bedzie to samo...

Ostatnia edycja:
Powiem Wam szczerze, że ze mnie w biuście, talii, brzuchu, udach zlazło nawet 4-5 cm, co mnie bardzo cieszy..., najważniejszy brzuch, bo niestety po operacji nie mam za ładnego, a i mi zbytnio odstawał... oczywiście nie liczę, że będę miała płaski brzuch , bo nie jestem w stanie tego zrobić... ;-), uda zawsze były moją zmorą, ale to insza inszość tak samo jak i biodra.. w dawnych czasach w pasie miałam 56 cm, a w biodrach 96.... spodni na mnie prawie nie było, ehhh.

reklama
anawawka a ja mam 158 cm :D:D:D ehhhhhhh wiecie co???????? a u mnie dzisiaj waga nie drgnęła mimo kuraka i rybki :((( moze przez płodne.............?!? :(
ps. po wizycie w wc jest 0,1 mniej...ale jakos nie chce mi zapisać tego mój suwaczek. Jutro zanotuje za to wiekszy spadek :D

Ostatnia edycja:
Do góry