reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

anawawka najwieksza zmiane widze w objetosci udek:tak:super

Ja tez wlasnie pomyslalam o udach :) i brzuszku ale chyba po buźce tez zeszczuplałaś hmm? czy tylko tak wyszło na focie :) Ja u mnie widze poki co po brzuchu, serio 3x mniejszy...... nie wygladam jak w ciąży...

haha a nas ciocia z wójkiem niespodziewanie nawiedzili i mąż nie miał kiedy zjesc bo spał z małym haha i teraz pojechac do innej cioci do szpitala a ja robie sobie rybke w piekarniku mmmmm jakie aromaty :))))) zaraz bedzie tylko jeszcze chwilka bez sreberka :) ps. Marcel oszalał :LD caaaały czas mnie całuje & gryzie po policzku :D ale to chyba dlatego bo w koncu mu brutalnie ale mam nadzieje skutecznie uswiadomiłam ze nie wolno bić po buzi bo serio potrafił bez mrugniecia podejsc i walic z liścia z usmiechem na twarzy.

ps. rybka nieziemsko pyszna :DDDDDDDDD

Ostatnia edycja:
reklama
anawawka- uda super są teraz.Zazdroszczę i gratuluję :)

A mój suwak jest nieaktualny niestety waże znów tyle samo, nie zmieniam go poczekam na efety diety od piątku :tak:.

Kurcze szkoda,że nie ma forum jakiegoś zeby pogadać o mojej diecie :(

anawawka uper!!!
Kilolek nie jest łątwo Ci dogodzić;-) jak spada za szybko zle , jak nie spada w ogóle jeszcze gorzej:cool2:spojrz w jak krótkim czasie Ci spadła waga wiec teraz masz zastój!!! tylko cierpliowsci!
anawawka najwieksza zmiane widze w objetosci udek:tak:super
:zawstydzona/y: wiem :zawstydzona/y:
chodzi o to, ze wtedy bardzo xle sie czulam i wydawalo mi sie, ze to przez to, ze tak szybko zrzucam. Ale tamte kilogramy co zgubilam to byly takie swiezo nabyte (po swietach) i mysle, ze to glownie woda zeszla ze mnie. No i wszystkie mowicie, ze na uderzeniowce sie najwiecej chudnie, no a ja nie chudne teraz :-(

mama daj przepis na rybke :tak:
a sluchajcie, czy wy tez macie wyzsze libido na tej diecie? Na poczatku smialam sie, ze tak bedzie, bo pamietam swojego meza na diecie bialkowej :-) oj dzialo sie, dzialo ale nie wierzylam, ze to mnie "spotka", bo jednak dieta inna a teraz normalnie sama siebie nie poznaje. Poza tym tez klutliwa bardziej jestem (A. tez bardziej wojowala jak mu testosteron skoczyl) ale cholera co się z meżem pokluce to sie zaraz musze godzic, bo nie wytrzymuje. Najgorsze w tym, ze jak on powinien przeprosic to ja tez sprawe zamykam byleby zgoda jako taka byla :-)

anawawka - no efekty sa :)) tez mysle, ze po udach najbardziej widac ale tak samo jak mama zauwazylam, ze buzka tez szczuplejsza:)
a ja dzisiaj zrobilam sobie calego kurczaka w piekarniku, mniam. Doprawilam go porzadnie i prawie calego zjadlam, nawet na skorke tez sie skusilam(ale tylko troszke:p:)

kilolek ja nie mam wyzszego libido :) ani bardziej kłótliwa tez nie jestem ;p

a co do rybki to hmmmm najprostsza sprawa pod słońcem, zadne wymyślanie, a więc:
1. filet z ryby jaki chcecie :D połozyc na blaszce wyłozonej sreberkiem
2. polać rybe łyżka stołową soku z cytryny
3. posolic, popieprzyć,
4. czosnek granulowany, przyprawa do ryby, zioła prowansalskie
[ja wszystkim przyprawiałam tylko od góry]
5. na góre czy tez na dół gdzie kto wolo plasterki cebuli
6. od góry przykryc sreberkiem
i włala :D czy jak sie to tam pisze......i siup do piekarnika na 180 lub 200 stopni okolo 15-20 min myśle ze wystarczy bo ja sie troszke zapomnialam bo przebierałam i myłam Marcela tyłek ;/ ale nic sie jej na szczescie nie stało. Na koniec zdjełam z góry sreberko zeby cebula sie przyrumieniła na pare min to juz zobaczycie jaka chcecie cebulinke :)
aha i nie martw sie ze nie chudniesz....... bo chudniesz, zobacz jak mnie powoli spada waga.... codziennie 0,2 lub 0,3 kg - co to jest. Twoja waga spadła nagle wiec za niedługo tez pewnie bedzie to samo...

Ostatnia edycja:
Powiem Wam szczerze, że ze mnie w biuście, talii, brzuchu, udach zlazło nawet 4-5 cm, co mnie bardzo cieszy..., najważniejszy brzuch, bo niestety po operacji nie mam za ładnego, a i mi zbytnio odstawał... oczywiście nie liczę, że będę miała płaski brzuch , bo nie jestem w stanie tego zrobić... ;-), uda zawsze były moją zmorą, ale to insza inszość tak samo jak i biodra.. w dawnych czasach w pasie miałam 56 cm, a w biodrach 96.... spodni na mnie prawie nie było, ehhh.

reklama
anawawka a ja mam 158 cm :D:D:D ehhhhhhh wiecie co???????? a u mnie dzisiaj waga nie drgnęła mimo kuraka i rybki :((( moze przez płodne.............?!? :(
ps. po wizycie w wc jest 0,1 mniej...ale jakos nie chce mi zapisać tego mój suwaczek. Jutro zanotuje za to wiekszy spadek :D

Ostatnia edycja:
Do góry