reklama
Na śniadanie - zwykle owsianka, twarożek albo jakaś kolorowa kanapka. Do tego woda z cytryna albo ciepla herbata. Na obiady uwielbiam dania jednogarnkowe albo dania robione w parowarze (zdrowe i smaczne - to faktycznie da zrobić). Albo zupy kremy - idealnie rozgrzewające na jesień i zimę. Kolacja to u mnie zwykle jakaś sałatka z dużą ilością warzyw, jakimś serem albo pieczonym mięsem i najlepiej z jajkiem sadzonym. Albo jak wracam bardzo późno, to wypijam szklankę ciepłego mleka - niby nic, ale potrafi dobrze zaspokoić głód
Klaudine
Aktywna w BB
Ja w sumie od początku lutego ćwiczyłam abs na brzuch i ramiona z mel b...ale przez ostatnią jelitówkę a obecny kaszel od tygodnia odpuściłam :/
Ogólnie staram się zdrowo odżywiać, zmieniłam wiele nawyków żywieniowych i faktycznie widzę u siebie róznice ale widocznie to nie wystarcza. Albo nastawiam się na szybkie rezultaty podczas gdy powinnam trochę dłużęj poczekać.
Wagowo nie jest źle bo 52, 5/ 161 no ale nad brzuchem muszę popracować intensywnie... (zastanawiam się czy nie wybrać się na jakieś zabiegi do kosmetyczki w celu ujędrnienia skóry...może macie coś sprawdzonego?) Link do: Endermologia, Icoone - DermaMED Kraków
Ogólnie staram się zdrowo odżywiać, zmieniłam wiele nawyków żywieniowych i faktycznie widzę u siebie róznice ale widocznie to nie wystarcza. Albo nastawiam się na szybkie rezultaty podczas gdy powinnam trochę dłużęj poczekać.
Wagowo nie jest źle bo 52, 5/ 161 no ale nad brzuchem muszę popracować intensywnie... (zastanawiam się czy nie wybrać się na jakieś zabiegi do kosmetyczki w celu ujędrnienia skóry...może macie coś sprawdzonego?) Link do: Endermologia, Icoone - DermaMED Kraków
Ostatnia edycja:
Jako przekąska, która powinna być raz lub dwa razy na dzień jadłam sałatkę wieloowocową i sok pomidorowy, mmm pycha :-).
reklama