reklama
Może tak być, biegunka bywa zwiastunem porodu, reszta objawów tutaj https://www.babyboom.pl/ciaza/porod/zwiastuny-porodu . Trzymam kciuk
G
gość_AL19
Gość
Ojjjj tak dwie ciąże i biegunka dwa dni przed porodem
A miałas jakieś skurcze przy biegunce czy przyszły dopiero później ?Ojjjj tak dwie ciąże i biegunka dwa dni przed porodem
G
gość_AL19
Gość
W pierwszej ciąży skurcze po dwóch dniach były a przy drugiej odeszły wody i się zaczęłoA miałas jakieś skurcze przy biegunce czy przyszły dopiero później ?
maszak
Fanka BB :)
U mnie przy pierwszym porodzie była biegunka w dniu porodu, odszedł mi też czop z krwią i miałam temp . To było ok 9 rano... o 13 jechałam do szpitala(i myślałam, że mam skurcze, a to była główka wchodząca w kanał rodny). Jak dotarłam na IP to miałam 2 cm rozwarcia, urodziłam o 17. Trzymam kciukiJestem w 39 tc szyjka twarda nie skrócona,główka dziecka bardzo nisko już drugi dzień mam biegunkę i ogólnie źle się czuje czy to moze być czyszczenie przed porodem ? Która z was miała podobnie i kiedy zaczął się poród
Mnie obudzil o 5.45 okropny bol brzucha ze wyskoczyłam z lozka i zaczelam biec przed siebie. Zatrzymalam sie trzy pomieszczenia dalej przed balkonem. Moja pierwsza myśl ZBLIŻA SIĘ NAJGORSZA BIEGUNKA MOJEGO ŻYCIA. 13.15 Synek byl na świecie.
A mówią że tego bólu nie mozna z niczym pomylić
Tak serio : wyproznilam się, pozniej jakos o 10.30 w drodze do szpitala zwymiotowałam. Ale to juz mialam rozwarcie 7 czy 8 cm.
A mówią że tego bólu nie mozna z niczym pomylić
Tak serio : wyproznilam się, pozniej jakos o 10.30 w drodze do szpitala zwymiotowałam. Ale to juz mialam rozwarcie 7 czy 8 cm.
Ja mam szyjkę wysoko zamknięta ,narazie zero skurczy od wczoraj wieczora biegunka jedynie trochę mni zaczynają plecy bolec na dole jak na okresU mnie przy pierwszym porodzie była biegunka w dniu porodu, odszedł mi też czop z krwią i miałam temp . To było ok 9 rano... o 13 jechałam do szpitala(i myślałam, że mam skurcze, a to była główka wchodząca w kanał rodny). Jak dotarłam na IP to miałam 2 cm rozwarcia, urodziłam o 17. Trzymam kciuki
No to dla mnie ewidentnie zbliża się poródJa mam szyjkę wysoko zamknięta ,narazie zero skurczy od wczoraj wieczora biegunka jedynie trochę mni zaczynają plecy bolec na dole jak na okres
reklama
Madziszy
Fanka BB :)
Dokładnie miałam tak też ok 2 dni przed i miałam mdłości i ogromne zmęczenieOjjjj tak dwie ciąże i biegunka dwa dni przed porodem
Stan prawie jak przy jelitówce