reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Obniżenie narządów po porodzie

Mój Synek wazy już 8300 także jest co nosić :)

Ja dlatego zrezygnowałam z chustonoszenia. Tak mi się marzyło jak byłam w ciąży A teraz chusty kupione i leżą. Najgorzej jest mi wytłumaczyć 3latkowi że nie mogę go brać na opka. Ciężko mu to zrozumieć tym bardziej że młodszego noszę.

reklama
Ja też mam taką prawie 3-łatkę żal że nie mogę jej nosić, jest na swój sposób zazdrosna. Jak mały tylko zaśnie to zachęcam ja żeby weszła mi na kolana i wtedy przytulam i bawimy się czytamy książki, rozmawiamy.

Ja dlatego zrezygnowałam z chustonoszenia. Tak mi się marzyło jak byłam w ciąży A teraz chusty kupione i leżą. Najgorzej jest mi wytłumaczyć 3latkowi że nie mogę go brać na opka. Ciężko mu to zrozumieć tym bardziej że młodszego noszę.
Ja nawet nie kupiłam chusty i całe szczęście bo by leżała. To jest wszystko bardzo przykre. Jak widzę jak moje kumpelki zaraz po porodzie wstawiają zdjęcia na fb jak tachaja foteliki samochodowe z dzieckiem to gorąco mi się robi...

Ja nawet nie kupiłam chusty i całe szczęście bo by leżała. To jest wszystko bardzo przykre. Jak widzę jak moje kumpelki zaraz po porodzie wstawiają zdjęcia na fb jak tachaja foteliki samochodowe z dzieckiem to gorąco mi się robi...
Ja niestety też tachałam i to na 4 pietro. Mam na siebie złość że byłam taka głupia. U mnie i pewnie u większości dziewczyn wynika to z niewiedzy. Nikt o tym głośno nie mówi. Niby w zaleceniach pisze nie dźwigać ale jakby było jasno powiedziane dlaczego czym to grozi to mamy inaczej by do tego podchodziły.W pierwszej ciąży w szkole rodzenia polożna ani słowem o tym nie wspomniała ani też położna na wizycie poporodowe. Dziś na jednej z grup na fb ktoś pytał o prezent na baby shower i padł pomysł o wizytę poporodową u fizjoterapeuty. Dziś będąc świadoma problemów obniżenia i borykając się z tym, uważam że każda kobieta po porodzie powinna taka wizytę odbyć.

reklama
Ja niestety też tachałam i to na 4 pietro. Mam na siebie złość że byłam taka głupia. U mnie i pewnie u większości dziewczyn wynika to z niewiedzy. Nikt o tym głośno nie mówi. Niby w zaleceniach pisze nie dźwigać ale jakby było jasno powiedziane dlaczego czym to grozi to mamy inaczej by do tego podchodziły.W pierwszej ciąży w szkole rodzenia polożna ani słowem o tym nie wspomniała ani też położna na wizycie poporodowe. Dziś na jednej z grup na fb ktoś pytał o prezent na baby shower i padł pomysł o wizytę poporodową u fizjoterapeuty. Dziś będąc świadoma problemów obniżenia i borykając się z tym, uważam że każda kobieta po porodzie powinna taka wizytę odbyć.
Dokładnie !!!

Do góry