reklama
Mamma mia2
Zaangażowana w BB
U mnie tylko elektrostymulacja i kilka prób zacisnieciaDziewczyny jak Wam mija dzień? Jak ćwiczonka ? Ja dzisiaj dałam czadu :)
Długo w ciągu dnia cwiczysz?
Super! Staram się robić tak 6-8 serii po 10 długich i 15 krótkich skurczy. Czasem dam radę zrobić 3 a czasem 10 zależy jak Dzidzia pozwoli. Dzisiaj np jest dzień po szczepieniu i jest piszczacy bardzo także ciężko.U mnie tylko elektrostymulacja i kilka prób zacisnieciaAle czy dobrze to robię tego nie wiem. Zaliczylam też spacer do przychodni na pierwsze szczepienia .
Długo w ciągu dnia cwiczysz?
Mamma mia2
Zaangażowana w BB
Mój maluch też dziś po tym szczepieniu marudny,, trochę trwało zanim zasnal. Boję się jak noc minie. Jeśli możesz to napisz ile to minut tak średnio wychodzi. Mierzysz czas czy tylko ilość skurczy? Z góry dziękujęSuper! Staram się robić tak 6-8 serii po 10 długich i 15 krótkich skurczy. Czasem dam radę zrobić 3 a czasem 10 zależy jak Dzidzia pozwoli. Dzisiaj np jest dzień po szczepieniu i jest piszczacy bardzo także ciężko.
Oj ciężko powiedzieć serio ile to minut . Myśle ze niedużo generalnie powinnam więcej ale ciężko z młodym który jest już coraz bardziej mobilny. Myśle ze to pewnie Ok 15 20 minut dziennie wychodzi. A Ty ile ćwiczysz?ja mierze tylko ilość skurczy i trzymam tyle ile trwa mój wydechMój maluch też dziś po tym szczepieniu marudny,, trochę trwało zanim zasnal. Boję się jak noc minie. Jeśli możesz to napisz ile to minut tak średnio wychodzi. Mierzysz czas czy tylko ilość skurczy? Z góry dziękuję![]()
Mamma mia2
Zaangażowana w BB
Elektrostymulacja 30 min, ćwiczenia na mięsień prosty ok. 10 min I kilka prób zaciskania mięśni Kegla . Czyli też niezbyt długo
Ważne aby robić cokolwiek. Ty jesteś jeszcze można powiedzieć świeżo po porodzie wiec wszystko może się naprawić . U mnie ten czas się już wydłuża bardzo zara pół roku minie a ja nadal nie jestem doprowadzona do porządku. Dodatkowo bolą mnie biodra No i drętwienia łopatki. Totalnie posypałam się po tej ciazyElektrostymulacja 30 min, ćwiczenia na mięsień prosty ok. 10 min I kilka prób zaciskania mięśni Kegla . Czyli też niezbyt długo
Mamma mia2
Zaangażowana w BB
Dziękuję, na to liczęWażne aby robić cokolwiek. Ty jesteś jeszcze można powiedzieć świeżo po porodzie wiec wszystko może się naprawić . U mnie ten czas się już wydłuża bardzo zara pół roku minie a ja nadal nie jestem doprowadzona do porządku. Dodatkowo bolą mnie biodra No i drętwienia łopatki. Totalnie posypałam się po tej ciazy
A skąd ten ból bioder i łopatki ? Byłaś z tym u lekarza ?
Miłego dnia
@Mamma mia2 u Ciebie rzeczywiście jeszcze krótki czas minął od porodu więc w twoim przypadku duże powodzenie.
Oczywiście za siebie i @agnesKor trzymam kciuki. Mam nadzieję że wytrwałość i sumienność zostanie nam wynagrodzona.
Dziewczyny a karmicie jeszcze piersią? Bo w przypadku kp wiadomo gospodarka hormonalna jeszcze wariuje.
Oczywiście za siebie i @agnesKor trzymam kciuki. Mam nadzieję że wytrwałość i sumienność zostanie nam wynagrodzona.
Dziewczyny a karmicie jeszcze piersią? Bo w przypadku kp wiadomo gospodarka hormonalna jeszcze wariuje.
reklama
Mamma mia2
Zaangażowana w BB
Dziękuję@Mamma mia2 u Ciebie rzeczywiście jeszcze krótki czas minął od porodu więc w twoim przypadku duże powodzenie.
Podziel się: