Być może , moze trzeba czasu i cierpliwości po prostu.Trzeba by zrobić to usg ale sądzę że jakby było zerwane to miałabyś 3 albo 4 stopień. Moja fizjo mówiła że są 4 stopnie obniżenia.
reklama
Nie wiem ktoŕy stopień chodziła na fizjoterapię ćwiczył jak my ale powiedziała że ma wrażenie że istotną rolę odegrał czas.I co takiego robila że wszystko wróciło do normy?
Nie wiem ktoŕy stopień chodziła na fizjoterapię ćwiczył jak my ale powiedziała że ma wrażenie że istotną rolę odegrał czas.
Rozumiem to daje nadzieje ze z czasem będzie lepiej
Mamma mia2
Zaangażowana w BB
Czyli jest nadzieja również dla nas! I tego się trzymamy dziewczynyRozumiem to daje nadzieje ze z czasem będzie lepiej
Dokładnie !Czyli jest nadzieja również dla nas! I tego się trzymamy dziewczyny
Mamma mia2
Zaangażowana w BB
Dziekuje ze pytasz @Mamma mia2 musiałam odwolac gdyż niestety wypadł mi pogrzeb w rodzinie@agnesKor jak wizyta u nowej fizjo ?
Mamma mia2
Zaangażowana w BB
Bardzo mi przykro.Dziekuje ze pytasz @Mamma mia2 musiałam odwolac gdyż niestety wypadł mi pogrzeb w rodzinie
Dziekuje , a jak u Was? Jak energia w nowym tygodniu ? Jak ćwiczenia? Jakieś nowe postępy?Bardzo mi przykro.
reklama
Ja wczoraj pofolgowałam sobie bo mieliśmy dzień wyjazdowy. Ale dziś sumiennie ćwiczę.Dziekuje , a jak u Was? Jak energia w nowym tygodniu ? Jak ćwiczenia? Jakieś nowe postępy?
Podziel się: