reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Obniżenie narządów po porodzie

reklama
Ka niestety nie wiem do końca jak to u mnie jest. Bo jedni mówią że I stopień A ostatnio ginekolog stwierdził że coś na pograniczu 2 I 3. Więc bądź tu mądry.
A czujesz „ciało obce” w pochwie? Widać pochwę w szparze sromowej?
Ja mam bardzo sucha pochwę czuje ciągniecie po prostu

A czujesz „ciało obce” w pochwie? Widać pochwę w szparze sromowej?
Ja mam bardzo sucha pochwę czuje ciągniecie po prostu

Tak Są momenty że czuję i widzę. Najgorzej jest wieczorem po całym dniu. A jak narzekasz na dużą suchość to.pogadaj z ginekologiem o globulkach z estrogenem

Tak Są momenty że czuję i widzę. Najgorzej jest wieczorem po całym dniu. A jak narzekasz na dużą suchość to.pogadaj z ginekologiem o globulkach z estrogenem
Ja czuć ciało obce zaczęłam od niedawna, a ścianę pochwy widzę cały czas w każdej pozycji niestety. Faktycznie porozmawiam w takim razie Dziekuje

A i jeszcze zapomniałam Wam napisać. Moja fizjo mówiła że sex tylko z odpowiednim nawilżeniem (może być nawet zwykły żel do usg). Otarcia w naszym przypadku są niewskazane, a do tego mogą sprzyjać infekcją (a ja niestety mam z tym mega problem - nawracające infekcje to moja zmora :( )
Na razie nie mam infekcji. I mam nadzieję że tak zostanie.

reklama
Do góry