reklama
Ka niestety nie wiem do końca jak to u mnie jest. Bo jedni mówią że I stopień A ostatnio ginekolog stwierdził że coś na pograniczu 2 I 3. Więc bądź tu mądry.Dziewczyny a któraś z Was ma drugi stopień obniżenia ?
A czujesz „ciało obce” w pochwie? Widać pochwę w szparze sromowej?Ka niestety nie wiem do końca jak to u mnie jest. Bo jedni mówią że I stopień A ostatnio ginekolog stwierdził że coś na pograniczu 2 I 3. Więc bądź tu mądry.
Ja mam bardzo sucha pochwę czuje ciągniecie po prostu
A czujesz „ciało obce” w pochwie? Widać pochwę w szparze sromowej?
Ja mam bardzo sucha pochwę czuje ciągniecie po prostu
Tak Są momenty że czuję i widzę. Najgorzej jest wieczorem po całym dniu. A jak narzekasz na dużą suchość to.pogadaj z ginekologiem o globulkach z estrogenem
Ja czuć ciało obce zaczęłam od niedawna, a ścianę pochwy widzę cały czas w każdej pozycji niestety. Faktycznie porozmawiam w takim razie DziekujeTak Są momenty że czuję i widzę. Najgorzej jest wieczorem po całym dniu. A jak narzekasz na dużą suchość to.pogadaj z ginekologiem o globulkach z estrogenem
Ja czuć ciało obce zaczęłam od niedawna, a ścianę pochwy widzę cały czas w każdej pozycji niestety. Faktycznie porozmawiam w takim razie Dziekuje
No ja przez pierwsze 2 mc po porodzie nic nie czułam. Dopiero od miesiąca czuję dyskomfort.
No ja przez pierwsze 2 mc po porodzie nic nie czułam. Dopiero od miesiąca czuję dyskomfort.
Mi się tez obniżyło chyba dopiero we 4 miesiącu. Nie od razu.
Mamma mia2
Zaangażowana w BB
Na razie nie mam infekcji. I mam nadzieję że tak zostanie.A i jeszcze zapomniałam Wam napisać. Moja fizjo mówiła że sex tylko z odpowiednim nawilżeniem (może być nawet zwykły żel do usg). Otarcia w naszym przypadku są niewskazane, a do tego mogą sprzyjać infekcją (a ja niestety mam z tym mega problem - nawracające infekcje to moja zmora )
Mamma mia2
Zaangażowana w BB
Dziękuję spróbuję na pewnoNarazia dostalam kilka wzmacniających m.in. to jest super ćwiczenie : Link do: Dead Bug - "Martwy Robak" - Sławek Fotek
źródło przypadkowe znalazłam je po prosty na necie. Jest super spróbujcie. Niełatwo je na początku zrobić ale potem wchodzi w krew.
reklama
Mamma mia2
Zaangażowana w BB
Pericalm, neen.Ok. Czekam na info. Wierzę w to że taka elektrostymulacja pozwoli Ci zlokalizować odpowiednie mieśnie i pobudzić je do skurczu. A jakiej firmy masz ten elektrostumulator?
Dziękuję
Podziel się: