MamaLenki91
Zaciekawiona BB
Obnizenie przedniej ściany. Nie mam kłopotów z nietrzymaniem moczu, nie czuje obniżenia, czuje czasami gdy ściana się podnosi. Z sexem problemu tez nie mam poza tym, ze nie mogę zacisnąć mięśni tak jak kiedyś. To jest złożona sprawa. Ja nie robiłam w ogóle skurczu. Żeby to sprawdzić trzeba włożyć podczas ćwiczeń dwa palce. Jeśli pochwa się nie zaciska to kiepsko. U mnie tak było. I wtedy bez elektrostymulacji nie pójdziesz dalej. Dlatego tak ważne żeby ktoś Cię zbadał. Ona mi robi elektrostymulacje na wizycie, ale tez miałam elektrostymulator wypożyczony przez miesiąc. Teraz mam wizyty co 3 tyg. Na każdej elektrostymulacja i EMG. Będzie mnie prowadzić do póki parametry na EMG nie będą prawidłowe. Oczywiście w domu ćwiczę i nosze pojedyncza kulkę gejszy. Na początku czasami nawet jedna mi wypadała. Teraz czuje opór gdy chce ją wyjąć.Gorzej, że kupiłam pakiet, żeby było taniej więc na razie muszę dać jej szansę. A tą elektrostymulację to robi Ci na wizycie czy kupiłaś własny sprzęt? Myślisz, że to Ci właśnie pomogło? Sama się nad takim urządzonkiem zastanawiam. A u Ciebie jest samo obniżenie ścianek bez żadnych objawów np. Uczucie czegoś w pochwie, ciężkości czy obcierania? Z moczem czy z seksem też wszystko ok?
Ostatnia edycja: