reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Objawy

Oj widze Kathhy ze sie spoznilam z moimi wyjasnieniami, myslalam ze to ostatni post na tym forum :) pomylilo mi sie ale trudno, jestem poczatkujaca i tzreba mi wybaczyc :) Pozdrawiam, jestesmy w tym samym tygodniu. Bylas juz na USG? na kiedy masz termin dokladnie?

reklama
Agulka26ka -nie ma sprawy;-) kazdy na poczatku potrzebuje czasu zeby sie polapac w forum:happy:
Ja bylam na USG w ten czwartek i juz zobaczylam moj pecherzyk- 11mm:-D lekarz powiedzial ze wg USG jest to 5ty tydzien a wg miesiaczki 6ty ale wazniejsze jest USG. Termin mam wstepnie na 22listopada ale jeszcze ide do niego w piatek na wszystkie badania i wtedy sie podpytam:happy: Mykam na zajecia ,milego dnia wszystkim mamusiom zycze i jak najmniej mdlosci!!!:-D

U mnie objawy sie nasilily!!! Nie moge nic jesc!!! Ostatnio zjadlam chleb z majonezem i ogorkiem konserwowym a popilam kakaem!!! Skutek byl taki jak myslicie!!! Chodze glodna a wszystko mi smierdzi!!!

krecik hehe uroki ciazy:-p Slyszalam ze pomaga zjedzenie np banana albo krakersa czy biszkopta -zanim jeszcze sie wstanie rano z lozka. To ma pomagac na mdlosci poranne a co do pozniejszych to nie wiem:confused:
Trzymaj sie cieplutko!:-D

Mdłosci porannych zero ale okropnie reaguje na zapachy i mdłosci trwaja od południa do nocy...okropnosc...nie mam na nic ochoty

A ja sie coraz gorzej czuje, niedobrze mi, slabo, ciagle sie poce z tej slabosci, blada jestem i wogole juz nie wiem co mam o tym myslec. Jutro jednak ide na 1sze USG i to jest jedyna rzecz z ktorej sie ciesze. Pozdrawiam :)

a mi wróciła ochota na słodycze :-) JUPIIII ;-)
jednk z nimi trochę się ograniczam :tak:
siusiam za wiarę i za ojczyznę :-p
apetyt mam już spory i brzuszek wypięty do przodu :szok: ale chyba za bardzo :-D
no i cycuszki na maxa powiększone :-) ale bolą już mniej :-p

A ja ostatnio cos wogole nie mam apetyty jem bo jem ale zebym sie zucała na jedzenie ze smakiem to nie...sama juz nie wiem co bym zjadła

reklama
Kajuniu ja z Allankiem jakdlam tyle slodyczy, ze przed tesstem na glukoze zapomnialam sie ograniczyc i wyszlo ze jestem cukrzykiem!!! Hihii Po jakims czasie musialam test powtorzyc i wyszlo ze jestem zdrowa!!!
A teraz mam tak jak Kunda!!! Leee, jestem glodna a nie wiem co mi siechce!!! Wszystko jest bleee!!!

Do góry