reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy

Marthusia narazie sie nie stresuj i karm dalej! nie zadreczaj sie tym, pogadasz we wtorek z lekarzem i sie wszystko okaze. Jesli masz taka mozliwosc to zadzwon do lekarza wczesniej i zapytaj telefonicznie. Najwazniejsze zebys sie tym teraz nie przejmowala bo to wcale nie pomoze,glowa do gory!:happy:

reklama
Marthusia z tym karmieniem to ja słyszałam różne opinie. Lepiej osobiście się zapytać lekarza, bo każda kobieta i ciąża jest inna :-)

Pytałam o to karmienie, ponieważ niby ma ono zabezpieczać przed jajeczkowaniem, a tu guzik, trzeba tak samo się zabezpieczać jak w czasie normalnych cykli bo nie wiadomo kiedy Cię strzeli ;-) :szok::eek:

A mi za chwile cycki z bolu odpadna :wściekła/y:
Plus jest mi strasznie slabo i mam ochote na...czosnek i sol :D
Zmeczenie mnie dobija!!!

dzwonilam wczoraj do gina w sprawie tego karmienia piersia. Powiedzial, ze jesli wszystko jest w porzadku, jesli nie ma zadnych niepokojacych objawow i jesli ja sama sie dobrze czuje to nie ma powodu, zeby karmienie przerywac.kazdy organizm jest inny i inaczej reaguje, jak to okreslil. Z reszta zobacze jeszcze po wizycie czy wszystko bedzie w porzadku. Kupilismy wczoraj mleko modyfikowana i Lena dostala na wieczor. Ona sama wlasciwie chyba nie poczula zadnej roznicy, najwazniejsze bylo, ze brzuszek pelny. Z dnia na dzien chcialabym, zeby przeszla do konca na modyf. i powolutku inne smakolyki, zaczniemy od jabluszka, ale to w poniedzialek, zeby nie za duzo zmian od razu.Chociaz uwielbialam, jak lezala ze mna przy piersi...
Nie da sie wszystkiego pogodzic, a szczegolnie moich zaczcianek z tym, zeby jej nie zaszkodzic :)

Marthusia to dobrze ze wszystko sie wyjasnilo. Lenka przyzwyczai sie do mleka i nawet nie bedzie czula roznicy;-) Mam nadzieje ze juz jestes spokojniejsza:happy:

Witajcie sliczne mamusie!:happy:
Jak mija weekend? u mnie piekna pogoda, zaraz wyruszamy na spacerek. Jesli chodzi o objawy to nadal bez zmian-tylko piersi sie jeszcze bardziej powiekszyly:szok: :-D a poza tym jest ok-oby tak przez cala ciaze:laugh2: Milej niedzieli zycze!

Witam mamusie-listopadoweczki :)
Jak mija niedziela? Dzisiaj mi sie zaczal nowy objaw...mdlosci, ale nie poranne. Mdli mnie po jedzeniu :baffled:

reklama
Kathhe ja jestem w piatym i mam takie objawy jak Ty, piersi bolą niemilosiernie, czeste sikanie i boli mnie brzuch od czasu do czasu ale przeczytalam ze to macica sie rozciaga i stad te bole. Test wyszedl pozytywnie ale na pierwsze USG ide dopiero w piatek, tak mi moja ginekolog poradzila, mowi ze wtedy juz napewno bedzie widac a nie ma sie co napromieniowywac tak czesto,
a jesli beta u Ciebie wysoka to napewno jestes wiec GRATULACJE, wklej sobie suwaczek
Spokojnych 9 miesiecy

Do góry