reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy zapowiadające zbliżający się poród

mysia23 a byłaś z tymi wątpliwościami u lekarza? Bo tezbym się troszke martwiła:-( ale jak byłaś i mówią że jest wszystko ok to pewnie tak jest:tak:

reklama
mysia23 teraz doczytałam że byłaś u lekarza a nawet w szpitalu....robili Ci badania i wogóle także na pewno jest wszystko dobrze:-D

Nie zamartwiaj się niepotrzebnie, teraz to wypoczywaj i zbieraj siły na poród tak jak reszta hehe:-) DAMY RADEEE!!!

dzięki za wsparcie...byłam u lekarza i wysłał mnie do szpitala...a tam nic nie sprawdzili w sumie i jurto znowu idę to mojej gin, bo od niej wiecej sie dowiem niz w szpitalu..:confused::baffled:

Ruchy czuje i to wyraźne, wiec chyba narazie ok..

mysia23 to napisz jutro co i jak.....chodzi mi o wizyte u gina:-) ale jak czujesz Swoje maleństwo to na pewno jest wszystko suuuuuperrr!!!!

Cześć Dziewczyny!!:-) Ja dzisiaj tak z samego rana, ponieważ lada moment jadę do szpitala:-D jupiiii....mam nadzieję że nie jest to fałszywy alarm:wściekła/y: Raczej nie bo trzyma mnie tak od 02.20:baffled: ale chociaż umyłam główke i się przygotowałam w miarę psychicznie:szok: A tak wogóle to trzymajcie kciuki!!!

nuśka 23: Trzymaj się dzielnie i wracaj do nas z dzidzią!!! :-)

A ja dziś miałam koszmarną noc.. po raz pierwszy poczułam co to skurcze :baffled: Zaczęły sie o 1:30 rano i były częste co 4-5 minut, wzięłam od razu no-spę ale dalej były. Potem były coraz rzadziej, co 7-8 minut... potem co 15.. 20.. 40... i się skończyły godzinę temu :-( Czyli fałszywy alarm :no: Szkoooooooodaaaaaa... :-( :-( :-(
Ale jestem przez to mega niewyspana dzisiaj :sick:

reklama
Joasiek, mi ostatnio ginka powiedziala zeby no-spy juz nie brac, bo teraz to ona tylko moze wywołac skurcze a nie je uspokajać :/ zgłupiałam....

Do góry