reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy zapowiadające zbliżający się poród

No to czekamy na Dzidzię Karoliny, o tej porze powinna byc już po... Trzymaj się ziomalka.

reklama
KAROLCIA 77 ale masz dobrze:-) pewnie jest juz po wszystkim...a ja tu siedzę i zastanawiam się kiedy to przyjdzie czas na mnie:-(
A le trzymam kciuki, mam nadzieje ze wszystko poszło dobrze, a teraz pewnie trzymasz swoje maleństwo na rękach:-D Daj znać co i jak póżniej:p

hej dziewczyny!!!
jestem tu nowa,ale od dawna z ciekawościa czytam wasze wypowiedzi;).ja mam termin porodu na 10-15 luty(precyzyjniej lekarz nie potrafil okreslic...).byłam 2 razy na ktg(ostatnio wczoraj),ale nic sie nie dzieje,objawów zero:no: .mam tylko czasem twardnienie brzuszka i lekki ból,tak jak przy miesiączce.
pozdrawiam wszystkich!!!

Witaj bibinka :happy:
Nie martw się... ja też nie mam jeszcze żadnych objawów a termin porodu za 9 dni. Ale mamy jeszcze trochę czasu a poród z pewnościa nas nie ominie ;-)
Szkoda że dopiero teraz się odezwałaś.. w większym gronie byłoby weselej :tak:

nie tylko wiecej jest Mamus rodwojonych ale tez nowych Lutowek- super!!!!! wszystkim zycze szybkich i latwych porodow!!!!!!

Witam serdecznie:-)
mam nadzieje ze juz niedlugo bede mogla pochwalic sie juz moim Bobo:-D
Jakos tak od 2 dni łapia mnie dosc mocne bole, nie moge nawet dac kroku....takze jest nadzija ze to juz juz....oj bardzo bym chciala, chociaz zaczynam byc juz troszke tym wszystkim przerazona:-( czy dam rade....?
Do terminu jescze trzy dni....

Hej Dziewczyny, tak na marginesie to czy ten czop musi odejsc wczesniej przed porodem? I czy to jest cos duzego czy moze byc to poprostu zwiekszona wydzielinka:-D bo juz sama nie wiem:-(

reklama
hello!!!teraz żałuję,że wcześniej się nie zarejestrowalam,ale lepiej późno niż wcale:-) .no właśnie,jak to jest z tym czopem,bo ja tydzień temu miałam nagły "wyciek" czegoś,co wygladalo jak upławy,ale bylo tego duuużo na wkładce,żadnych nitek krwi nie widzialam...

Do góry