reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy przy KP

Mama_to_Ja

Zaciekawiona BB
Hej, hej🤗,

Miałyście jakieś objawy ciąży przy karmieniu piersią? Było coś co mogło dać sygnał, że jesteście w ciąży, czy raczej nic się wtedy nie dzieje..? Dziękuję 🌹

reklama
bardzo szybko wygasiłam laktację - zajęło mi to tydzień, a szykowałam się na miesiąc walki.
Moją koleżankę bolały sutki przy karmieniu tak, że musiała odstawić dziecko.

U mnie bardzo szybko pojawiły się mdłości i okropna senność, a do tego mega wyczulony węch i odrzuciło mnie od kawy.
Dziś jestem 8+6 i nadal karmię starszaka.

Mam też tkliwe piersi i faktyczne jak zaczynam karmić to sutki dość mocno bolą ale tylko przez chwilę.

reklama
Do góry