reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Objawy przed wykonaniem testu ciążowego

reklama
Ja czułam się jak chora, mega głowa mnie bolała, choć nie wiem czy to miało z tym związek 🤷🏼‍♀️ Ale muszę przyznać, że bardzo długo mi się utrzymywał ten ból głowy i był jednym z pierwszych dolegliwości ciążowych, a później doszła ich jeszcze cała masa 🙈

Hej dziewczynki. Jakie mieliście objawy przed wykonaniem testu ciążowego do potwierdzenia tej cudownej nowiny 😀❤️
Mnie tylko bolało podbrzusze jak na okres, co było dziwne bo nie miałam tak przed okresem nidgy. Ale i tak nie powiązałam tego z ciążą. I tak mnie jeszcze bolało podbrzusze przez część pierwszego trymestru 🙂

Szczerze to nie pamietam 😂 zrobiłam test 8 dni po owu i już miałam kreskę. Ale zero bólu piersi, nic - może trochę byłam senna, odwiozlam męża do pracy, wróciłam i miałam jednego pinka w szufladzie - myśle a zrobię, co mi szkodzi 😂 No i tak w sumie z bomby wyszło 😁

Typowe okresowe objawy, zero jakiś rewelacji wskazujących na ciaze 😁 jedyne co to miałam plamienie być może implantacyjne przed miesiączka, która już nie nadeszła :)

reklama
Żadnych typowych objawów.
28dc się poryczałam, że nie jestem w ciąży (nie ryczę przed okresem) coś mi się nie zgadzało więc poszłam do apteki po test.

Do góry