Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tu chyba nie chodzi o doszukiwanie się objawow u autorki, tylko zwykle pytanie do dziewczyn, czy miały jakiekolwiek czy nie bo tak jak z odpowiedzi wynika - jedne miały a drugie nie. I to zwykła ciekawośćAle po co doszukiwać się objawów ciążowych zamiast po prostu zrobić test ciążowy? Jeśli pozytywny to wiesz, że jesteś w ciąży, a jeśli negatywny to wiesz, że objawy, które myślałaś że są ciążowe, takie nie są, bo w ciąży nie jesteś.
No raczej nie, bo wczoraj autorka postu pisała, że ma jeszcze tydzień do okresu a czuje już objawy a test negatywnytu chyba nie chodzi o doszukiwanie się objawow u autorki, tylko zwykle pytanie do dziewczyn, czy miały jakiekolwiek czy nie bo tak jak z odpowiedzi wynika - jedne miały a drugie nie. I to zwykła ciekawość
a gdzie to jest? Bo ja nic nie widzę i odniosłam się tylko do tego co w poscieNo raczej nie, bo wczoraj autorka postu pisała, że ma jeszcze tydzień do okresu a czuje już objawy a test negatywny
Żadne okres zaczął mi się spóźniać. Kilka dni przed dostałam biegunki i tyleHej dziewczynki. Jakie mieliście objawy przed wykonaniem testu ciążowego do potwierdzenia tej cudownej nowiny