reklama
natasszzka87
Fanka BB :)
Dzięki, to się nie martwie w takim razie
Ja z Luizka wymiotowalam do samego konca,a herbaty tez nie moge pic bo mnie mdli.Jak malo zjem tez mnie mdli,rozstepy nowe nie pojawily sie.W nocy ledwo sie przekrecam,wszystkie gnaty od pasa w dol strzelaja i kosc lonowa boli.Jak siedze i wstane tez ta kosc mnie boli i musze powoli sie rozchodzi jak staruszka.No i bol wiazadel ale rzadziej niz z luizka .Za to z luizka nie bolalo mnie spojenie a teraz boli.boje sie zeby sie nie rozeszlo.No i boli mne od 2 tyg krocze.Nie wiem czy infekcja czy to ukrwienie I mam anemie.i ten cukier nie wiadomo jaki .i nogi mnie przeokropnie bola i puchna stopy.No to tyle na razie z objawow
kakakarolina
Dzięki dziewczyny kochane poczytałam i już mi lepiej
nie jest ze mną tak źle.
Po górach mi się marnie chodziło, brzuch twardnieje często, krzyże bolą ale funkcjonować jeszcze się da
nie jest ze mną tak źle.
Po górach mi się marnie chodziło, brzuch twardnieje często, krzyże bolą ale funkcjonować jeszcze się da
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
Dzięki dziewczyny kochane poczytałam i już mi lepiej
nie jest ze mną tak źle.
miałam dokładnie tak samo ;-) jeszcze mi cierpła lewa łopatka
kruszki
dziewczyny, czy ktoras ma jak ja..
kluje mnie pod biustem, jakby w tym miejscu gdzie konczy sie macica :/
i mam takie przerazliwe bole w podbrzuszu, nie caly czas, zdarzaja sie kilka razy na dzien..
myslicie ze to moga byc przepowiadajace skurcze? czy cos jest nie tak.. dziecko rusza sie jak ruszalo, ja ogolnie czuje sie bardzo dobrze, brzuch nie jest twardy, i nie bywa twardy
wiem ze moze kluc, bolec i rozciagac..
tylko czy na tym naszym etapie boli Was tak jak mnie :/
kluje mnie pod biustem, jakby w tym miejscu gdzie konczy sie macica :/
i mam takie przerazliwe bole w podbrzuszu, nie caly czas, zdarzaja sie kilka razy na dzien..
myslicie ze to moga byc przepowiadajace skurcze? czy cos jest nie tak.. dziecko rusza sie jak ruszalo, ja ogolnie czuje sie bardzo dobrze, brzuch nie jest twardy, i nie bywa twardy
wiem ze moze kluc, bolec i rozciagac..
tylko czy na tym naszym etapie boli Was tak jak mnie :/
M
milionka
Gość
mnie czasami kłuje z boku brzucha ale wtedy sobie siadam, masuje, uspokajam i tak 5 min pokłuje i przechodzi
Summerbaby
kruszki - mnie kłuje pod biustem praktycznie non-stop, mniej albo bardziej. Mówiłam mojej lekarce ale to według niej nie powód do niepokoju - wszystko się tam podnosi w górę i uciska. Brzucho miałam baaardzo twarde jak pracowałam czyli do zeszłego tygodnia - dlatego kazała mi zostac w domu bo zaczynały się skurcze i twardnienie. Czas zwolnić tempo, nie ma rady kruszki!
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
kruszki - kłucie pod biustem mam i ja, tłumaczę sobie to tak, że macica jest już bardzo wysoko i uciska tam żebra i żołądek ma też mniej miejsca. Natomiast te "przeraźliwe" bóle w podbrzuszu to bym jednak skonsultowała z lekarzem, mnie czasem pobolewa jak na okres ale nie nazwałabym tego przeraźliwym bólem..
mi natomiast młody uciska na jakis nerw bo drętwieje mi ciągle lewa łopatka - bardzo dziwne uczucie ;-)
z dodatkowych objawów jeszcze czasem puchnie mi prawa dłoń, muszę to zgłosić lekarzowi bo coś mi chodzi po głowie, że to nie najlepiej.
mi natomiast młody uciska na jakis nerw bo drętwieje mi ciągle lewa łopatka - bardzo dziwne uczucie ;-)
z dodatkowych objawów jeszcze czasem puchnie mi prawa dłoń, muszę to zgłosić lekarzowi bo coś mi chodzi po głowie, że to nie najlepiej.
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: