reklama
anikaaa
Aktywna w BB
Mamuśki, jak wyglądają skurcze? Czy to boli? Bo ja mam takie dziwne coc, to nie kopniaki, bo nie czuję ich od środka, tylko ma powierzchni brzucha. Wieczorami dość regularnie, nie wiem czy mam panikować?
k8libby poczytaj sobie o tym tutajolki.pl/rodzina_ciaza_artykul,10013569.html
Rozmawiałam o tym z moją doktor i powiedziała, że to jest to i że nie ma powodów do niepokoju, jeśli nic nie boli itd. Poczytaj i porównaj ze swoimi odczuciami
MieMie
Fanka BB :)
Witajcie Mamusie
Ja już po tym obciążeniu glukozą. Tragedii nie było,ale samo picie słodkiego płynu średnio przyjemne.Chwilę po wypiciu zrobiło mi się lekko niedobrze, słabo i bardzo,bardzo sennie.
No i podczas siedzenia na fotelu w poczekalni chyba dopadła mnie jakaś kolka. Po lewej stronie brzucha na wysokości pępka zaczęło mnie coś uwierać, czy podczas siedzenia,czy zginania się. Taki dziwaczny ból. Czy powinien mnie zaniepokoić? Odczucie mogłabym przyrównać właśnie do kolki. Dziewczyny miałyście kiedyś coś takiego? Albo czasem takie pulsowanie w brzuchu, jakby igiełką od środka ktoś nakłuwał? Ech te odczucia rozmaite powodują wariactwo myśli...
Ja już po tym obciążeniu glukozą. Tragedii nie było,ale samo picie słodkiego płynu średnio przyjemne.Chwilę po wypiciu zrobiło mi się lekko niedobrze, słabo i bardzo,bardzo sennie.
No i podczas siedzenia na fotelu w poczekalni chyba dopadła mnie jakaś kolka. Po lewej stronie brzucha na wysokości pępka zaczęło mnie coś uwierać, czy podczas siedzenia,czy zginania się. Taki dziwaczny ból. Czy powinien mnie zaniepokoić? Odczucie mogłabym przyrównać właśnie do kolki. Dziewczyny miałyście kiedyś coś takiego? Albo czasem takie pulsowanie w brzuchu, jakby igiełką od środka ktoś nakłuwał? Ech te odczucia rozmaite powodują wariactwo myśli...
Dziewczyny - ja mam żylaki. Są już chyba wszędzie. Masakra cała noga jest w fioletowe wybroczyny. No i krocze... ktoś jeszcze się z tym problemem zmaga czy jestem jedyna?Muszę już zbierać na zabieg usunięcia tego cholerstwa ale najbardziej obawiam się zakrzepicy - dużo o tym złego słyszałam. Choć mój gin uważa że nie ma się czym martwić...
Skoro lekarz twierdzi, że nie ma się czym martwić, to może one nie są takie tragiczne. Może tylko rosną w Twoich oczach ;-). Kobiety tak mają - zawsze widzą się grubsze czy brzydsze niż w rzeczywistości są . Nie chce mi się wierzyć, że zbagatelizowałby takie coś, gdyby to było coś naprawdę poważnego. Ja na szczęście nie mam akurat z tym problemów, ale moja gin za każdym razem na wizycie pyta się mnie, czy pojawiła się opuchlizna lub żylaki. Więc przypuszczam, że żylaki w ciąży to nie takie rififi i trzeba to obserwować.Dziewczyny - ja mam żylaki. Są już chyba wszędzie. Masakra cała noga jest w fioletowe wybroczyny. No i krocze... ktoś jeszcze się z tym problemem zmaga czy jestem jedyna?Muszę już zbierać na zabieg usunięcia tego cholerstwa ale najbardziej obawiam się zakrzepicy - dużo o tym złego słyszałam. Choć mój gin uważa że nie ma się czym martwić...
natasszzka87
Fanka BB :)
k8libby dalej masz te dziwne uczucie w brzuchu? Może to skurcze przepowiadające one nie bolą a w środku sie spina.
Na żylaki nie pomogę nie mam/ nie miałam. Za to na opuchnięte nogi kupiłam sobie krem dla cięzarnych - chłodzi i odciąza nogi.
Na żylaki nie pomogę nie mam/ nie miałam. Za to na opuchnięte nogi kupiłam sobie krem dla cięzarnych - chłodzi i odciąza nogi.
reklama
Nataszka, mam ale jakoś mniej. Za 2 tygodnie wizyta, nie będę siała paniki. To pewnie przez te ostatnie nerwy z sąsiadem...
Żylaków też nie mam, być może dzięki cotygodniowym masarzom, no i zawsze siedzę z nogami do góry jak mam możliwość. Rozstępów nie ma też. Jak Wasze pępki? Mój nadal w środku
Żylaków też nie mam, być może dzięki cotygodniowym masarzom, no i zawsze siedzę z nogami do góry jak mam możliwość. Rozstępów nie ma też. Jak Wasze pępki? Mój nadal w środku
Podziel się: