mgielka2008
Fanka BB :)
hej dziewczyny dzisiaj dopadł mnie taki ból kręgosłupa, że aż mnie noga boli całe udo więc idę leżeć
pozdrawiam
odliczam dni do wizyty u lekarza 23.12
pozdrawiam
odliczam dni do wizyty u lekarza 23.12
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam was dziewczyny!!!
Mnie zaczyna już to wszystko przerastać!!! Mdłości mam przez cały dzień z małymi przerwami( tzn. nie ma wymiotów tylko mnie strasznie "muli" ) co jest nie do wytrzymania!!! Często jestem głodna, ale na nic nie mam ochoty, o czym bym nie pomyślała to jest mi nie dobrze... Nie wyobrażam sobie jak mam funkcjonować w pracy!!! Jeszcze mnie przeziębienie męczy...
Błagam pomóżcie!!!
karenm ja nie jestem wstanie wypić samej herbaty, a co dopiero z imbirem...:-) ale banan to jest chyba niezły pomysł...
Powiem Wam jedno, zaczynam już mieć doła z tego powodu...
Możecie mi jeszcze powiedzieć jak radzicie sobie z tym w pracy??? Przecież nie pójdę na L4 z powodu mdłości, ale to jest nie do wytrzymania...