reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Objawy i samopoczucie w ciąży i po ciąży

nie blizna nie boli, całkiem ładna jest, nawet nie widać śladów po moich 10 szwach, tylko kreskę :tak: boli mnie nad, wciąga mi się wszystko i to tak głupio boli, mi jeszcze sporo wisi :baffled: a u Ciebie z tym krwawieniem, to lepiej idź sprawdzić, ja jak nie karmiłam w pierwszej ciaży, to przestałam krwawić/plamić po 10 dniach, teraz 25dni bo karmię ;-)

reklama
U mnie tez tylko czerwona kreska i dosyc krotkie to jest ,az sie dziwie jak przecisneli przez to 4kg-wego Adasia:-DJa karmie, choc czasem daje butle(ale nie czesniej niz 2 razy na dobe)...Pojde , pojde bo to juz 6 tydz bedzie wiec koniec pologu, moze macica sie zle obkurcza , lepiej to sprawdze....

Ostatnia edycja:
Dziewczyny nie wiem czy juz bylo o tym i gdzie tego szukac...Dopadlo mnie przeziebienie tzn.narazie bol gardla i glowy...Macie jakies sprawdzone sposoby na pozbycie sie tego cholerstwa??Całą noc dziś nie spałam przez to gardło ,tak bolalo:no: Jeśli macie jakieś sposoby, cos co nie zaszkodzi Maluchowi...Bylabym wdzieczna bardzo...

Mnie brało w tamtym tyg. to wiem, że przy karmieniu można używać, tylko to co można w ciąży :tak:

mnie już przestał brzuch tkliwie boleć, ogólnie nie czuję się już porodowo-ciężarnie, czuję się tylko gruba :sorry:

ja bralam rutinoscorbin i wapno z wit. c jak bylam chora... no i paracetamol.
ale z tabletek na gardlo to nie wiem... farmaceutki spytaj w aptece

ewentualnie zakup hallsy do ssania (te mietowe cukierki) i podjadaj kandyzowany imbir (ma jakies odkazajace dzialanie)

Dzięki Dziewczyny za rady, sprobuje napewno,domowe sposoby jakos nigdy na mnie nie dzialaly...
Mala.di u mnie te farmaceutki jakies dziwne sa,bo wczesniej bylam i pytalam w 3 aptekach czy moga mi cos polecic jesli karmie piersia,a te ,ze one to nie wiedza albo ,ze nie chca brac odpowiedzialnosci i zebym do lekarza poszla://

reklama
Do góry