nie blizna nie boli, całkiem ładna jest, nawet nie widać śladów po moich 10 szwach, tylko kreskę boli mnie nad, wciąga mi się wszystko i to tak głupio boli, mi jeszcze sporo wisi a u Ciebie z tym krwawieniem, to lepiej idź sprawdzić, ja jak nie karmiłam w pierwszej ciaży, to przestałam krwawić/plamić po 10 dniach, teraz 25dni bo karmię ;-)
reklama
Agnes92
Fanka BB :)
U mnie tez tylko czerwona kreska i dosyc krotkie to jest ,az sie dziwie jak przecisneli przez to 4kg-wego AdasiaJa karmie, choc czasem daje butle(ale nie czesniej niz 2 razy na dobe)...Pojde , pojde bo to juz 6 tydz bedzie wiec koniec pologu, moze macica sie zle obkurcza , lepiej to sprawdze....
Ostatnia edycja:
Agnes92
Dziewczyny nie wiem czy juz bylo o tym i gdzie tego szukac...Dopadlo mnie przeziebienie tzn.narazie bol gardla i glowy...Macie jakies sprawdzone sposoby na pozbycie sie tego cholerstwa??Całą noc dziś nie spałam przez to gardło ,tak bolalo Jeśli macie jakieś sposoby, cos co nie zaszkodzi Maluchowi...Bylabym wdzieczna bardzo...
Agnes92
irisson ja mimo ,ze znow 1kg w dol to tez jakos sie taka gruba czuje...
Pije od wczoraj herbate z cytryna ,sokiem z malin i miodem ,ale jakos nie bardzo pomaga,zwariuje chyba
Pije od wczoraj herbate z cytryna ,sokiem z malin i miodem ,ale jakos nie bardzo pomaga,zwariuje chyba
mala.di
ja bralam rutinoscorbin i wapno z wit. c jak bylam chora... no i paracetamol.
ale z tabletek na gardlo to nie wiem... farmaceutki spytaj w aptece
ewentualnie zakup hallsy do ssania (te mietowe cukierki) i podjadaj kandyzowany imbir (ma jakies odkazajace dzialanie)
ale z tabletek na gardlo to nie wiem... farmaceutki spytaj w aptece
ewentualnie zakup hallsy do ssania (te mietowe cukierki) i podjadaj kandyzowany imbir (ma jakies odkazajace dzialanie)
kakakarolina
tantum verde można na gardło
Agnes92
Dzięki Dziewczyny za rady, sprobuje napewno,domowe sposoby jakos nigdy na mnie nie dzialaly...
Mala.di u mnie te farmaceutki jakies dziwne sa,bo wczesniej bylam i pytalam w 3 aptekach czy moga mi cos polecic jesli karmie piersia,a te ,ze one to nie wiedza albo ,ze nie chca brac odpowiedzialnosci i zebym do lekarza poszla://
Mala.di u mnie te farmaceutki jakies dziwne sa,bo wczesniej bylam i pytalam w 3 aptekach czy moga mi cos polecic jesli karmie piersia,a te ,ze one to nie wiedza albo ,ze nie chca brac odpowiedzialnosci i zebym do lekarza poszla://
reklama
mala.di
Podziel się: