reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i samopoczucie w ciąży i po ciąży

A ja dostalam 6 tyg po porodzie a teraz juz spoznia sie ponad 2 tyg wiec sie stresuje bo niby w dni plodne byly gumki,w dni nieplodne tylko wyskoki a okresu brak:-( mam dola niby robilam test 5 dni temu i nic nie wykazal.Teraz mam sluz tak jakby plodny i bylo bez gumek.Kurde jak tylko dostane wreszcie ten okres to koniec z wyskokami i szalenstwem beda gumki w plodne czy nie plodne albo celibat.A jesli nie dostane okresu:confused::no2:

reklama
Aia mi tylko przez ciaze bylo dobrze bez krwawien,bo od porodu praktycznie non stop cos:no: doslownie kilka dni mialam spokoju od tego cholerstwa, ginka przepisala mi anty na krwawienia,3dni spokoju i znow plamienia,juz mam dosyc tego:angry:

No i wykrakałam. Dostałam okres przedwczoraj. Pierwszy dzień, czarne wióry, ale od wczoraj leje się ze mnie jak z kranu, taka czysta krew, rzadka bardzo. Mam tampon i podpaskę, bo sam tampon nie wystarczy. Noc nie przespana.
Czy Wasze pierwsze miesiączki tez takie były?

ja już nie pamiętam co to jest miesiączka, wyobrażacie sobie, że ja ostatnią miałam w maju... 2010 roku! ;-) Tym razem chyba jednak zdążę ją dostać, bo na wczorajszej wizycie gin powiedział, że zaleca rok do kolejnej ciąży, czyli w wakacje przyszłego roku! Jest więc szansa na szaleństwo wakacyjne, którego też nie było od 2010 ;-)

K& moze nie czytalas moich postow jak wam biadolilam ze nie moge chodzic na 4 dzien masakra.Na ratunek wzielam tabl cyclonaminy i mi pomogla ale okres mialam 10 dni.Teraz znow dostalam wreszcie-prawie 3 tyg spoznienia!!! ale juz 4 dzien i teraz jest spoko ,prawie juz nie mam.

reklama
Do góry