reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Objawy i samopoczucie w ciąży i po ciąży

Marcia, mam to samo tylko mi jeszcze stopy puchną. Gin zalecił mi na pozbycie się nadmiaru wody urosept przez 10 dni ale jeszcze nie wypróbowałam, prowadzę dzienniczek ciśnień 2 razy dziennie mierzę, ale jest zawsze ok i sprawdzał jeszcze czy mam białko w moczu też ok.

reklama
Mi zaś zaczęły puchnąć stopy...Po tych hulańcach weselnych spuchły mi pierwszy raz tak od serca i to już zdaje się trwała tendencja, bo wczoraj wieczorem się powtórzyło.

Spojenie na razie o sobie dać nie znało :).

mnie boli krocze od dawna i jego okolice. a czy to spojenie czy pachiwny czy cos to nie wiem...:p
ale boli.

i wlasnie mam problem z butami-sandałkami bo maja pełno takich paseczków owijajacych stope i przez to ze nogi mi puchna to one tak strasznie sie odciskają... tak wiecie, jak gumka do wlosów gdy ją nosimy na ręce
nie wiem kurcze czy moge nosic te buty...a na miesiac , bardzo zreszta mozliwe ze niecaly nie oplaca mi sie specjalnie innych butow kupowac. i moje nogi sie w ogole zrobily niewymiarowe, kazde 38 jest troche za male, a 39 za wielkie....a podobno po porodzie z powrotem mogą zmaleć

mnie też boli (jak to chyba doti określiła trzeba iść i trzumać krocze w rękach żeby nie wypadło:))
mala.di kupiłam sobie w sobotę szmaciane baleriny za 30zł polecam;-) podobno bardzo często stopy już nie maleją :-p

A ja nie wiem co jest, ale spojenie bolało mnie okrutnie od początku ciąży właściwie, a od paru tygodni cisza... Boli ewentualnie ciut jak się podnoszę z ziemi z jakiejś niewygodnej pozycji. Nie rozumiem tego, ale korzystam, że nie boli :D

reklama
ech nie wiem ile wytrzymam, wiecie ze jak klade reke na spojeniu, po brzuszkiem zaraz to wyczuma glowke... jak dziecko sie rusza, ma wzmozona aktywnosc to czuje jak rusza glowka, czasem to nawet mnie zaboli... dobrze ze sie wzielam za ta torbe.. w pon koncze 33tydzien i zaczynam 34!
bratanica mojego M. dzis mowila ze urodzila w ostatni dzien 35tygodnia, dzidzia miala 48cm i 2400, nie uznali za wczesniaka bo wszystko bylo okey

Do góry