reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Dzięki K@SIEK ,zawsze mam pod ręką pogotowie i wio na kopernika
Anna.U
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Wiolu,jeśli skurcze są malutkie to nie ma się co martwić,ale uwazaj na siebie!
KajaMaja
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
mozliwe ze to tylko skurcze Braxtona czyli cwiczenia macicy przygotowujacej sie do porodu.
Jesli trwaja krotko i nie wystepuja za czesto to nie ma sie czym martwic.
Mozesz wziac no-spe no i oczywiscie ODPOCZYWAC . Jak najwiecej.
Jesli trwaja krotko i nie wystepuja za czesto to nie ma sie czym martwic.
Mozesz wziac no-spe no i oczywiscie ODPOCZYWAC . Jak najwiecej.
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Całą noc mnie trzymało ,już myślałam że będe musiała dzwonić po pogotowie ale na szczęście około 5 rano popuściło .Cały czas myślałam co zrobię z dziećmi jak bym tak musiała jechać do szpitala ? kogo tu zrywać ze snu w nocy ?dobrze że mamprzyjaciółkę na którą zawsze mogę liczyć .Teraz jestem niewyspana ,zła jak cholera ,najchetniej coś bym rozwaliła ,jeszcze z córą musiałam użerać się rano .Kłótnia poszła o spódnice ,bo chciała iść w portkach,mówię ci czasami cholery można dostać.Ale co do skurczy mam nadzieje że już będzie spokój corsini
Załączniki
reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Corsini chyba ta pogoda i burza hormonów na mnie działa .Córa poszła do szkoły ,także mam trochę spokoju ,ale dziś nawt z moim już też się posprzeczałam a potem wyłam w kuchni .Masz racje moja córa już dawno jest indywidualistką ,taki ma charakterek inaprawdę czasami nie mam już sił do niej ,ale wiem że przez to jest wyjątkowa.A co do skurczów to przeszło ,myślę że poprostu wczoraj wyszły mi te prania, mycie okien i grzebanie w ogródku .Coś mnie trzymają teraz takie pochmurne dni ale myśle że już będzie dobrze.