reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

Wiola,to masz całkowicie przestać pracować w domu i ogrodzie! Ciotka Ola Ci dobrze radzi - bo ja im więcej sobie dam luzu i zacznę coś robić to zaraz witajcie skurcze...s...czysyny ;)

reklama
dziękuje dziewczątka ,przespałam się trochę przed przyjściem dzieci do domu i troszkę lepiej się czuje ale ciagle mam tą huśtawkę nastrojów z przewagą do płaczu..Obiecuje że do ogródka już nic nie pójdę robić ,gorzej ze sprzątaniem bo muszę codziennie córze myć podłogę w pokoju ponieważ teraz przytym zapyleniu pśka i kicha na okrągło

Załączniki

• 3580.gif
    3580.gif
    7,7 KB · Wyświetleń: 64
Wiolu wrzuć na luz odpoczywaj w każdej wolnej chwili dopóki mozesz bo później po porodzie nie będzie na to czasu.Dbaj o siebie :) a do ogródka wychodź tylko odpoczywać żadnej pracy :)

Coś mnie dzisiaj skurcze łapią :( mam nadzieję że to tylko macica ćwiczonka sobie robi zaczynam się denerwować tym :(
Dopiero przecież co byłam na wizycie i było wszystko oki.Hm zobaczymy może przejdzie.

Dziewczynki a moze faktycznie za duzo sie ruszacie i pracujecie ze was tak czesto te skurcze lapia? Ja nie mam czegos takiego, owszem 2 razy w ciagu dnia i tyle! I nie jest to tak bolesne! Uwazajcie na siebie!!!

Nie wiem czy to przez pogodę ale cos mi dziś na nogi padło i bardzo trudno mi się chodzi! A podnieść się z fotela czy z kanapy to wyczyn olimpijski normalnie :laugh:

Faktycznie skurcze staja sie coraz bardziej odczuwalne..a nawet czasem dosc bolesne...dzisiaj mialam maraton skurczowy....przez ten moj mega spacer...ale juz chyba wszystko w porrządku...Mam tez do was takie pytanie...Mój mały ma często czkawki...takie naprawde porządne...widac golym okiem jak brzuch podskakuje...zastanawiam sie czy to normalne..nawet kilka razy dziennie...moze robie cos nie tak????

Myślę, że nie masz się czym martwić, jedne dzieciaczki mają czkawki inne nie i jest to najzupełniej normalne zjawisko:)

reklama
Do góry