reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

Wlasnie wrocilam od ginekologa i okazalo sie ze mam zapalenie :sick: przepisal mi leki dopochwowe i masc narazie nawet niewiem czy w ciazy jestem :no: ale mam wizyte jeszcze po 15

reklama
Jak to blondyneczko nie wiesz czy nie jesteś w ciązy? Nie mówiłaś o swoich przypuszczeniach lekarzowi???????? I on nie sprawdził,czy nie jestes w ciąży dając leki? Dziwne....

Blondyneczko mam nadzieje,ze zapalenie szybko minie i jesli jestes w ciazy to szybko sie o tym dowiesz a jak nie to ,ze szybko wam sie uda;-)

Aneczko dziekeje za wsparcie tez mam taka ogromna nadzieje ze w koncu sie uda;-)
Olu wlasnie niewiem dlaczego niesprawdzil czy jestem w ciazy
powiedzialam ze staramy sie o dzidziusia a on powiedzial ze moliwe ze jestem w ciazy zebym poczekala do wystapienia miesiaczki jesli do 15-tego nie wystapi to mam sie jak najszybciej zglosic wtedy zrobia mi test
a leki jakie mi przepisal to : dafnegin - krem dopochwowy , tantum rosa do przemywania i nystatyna - tabletki dopochwowe.
nawet jesli wystapi miesiaczka to i tak pojde na kontrole i wtedy sprawdze czy jestem w ciazy bo mialam kupic tescik ale pomyslalam ze skoro pojde do ginekologa to chyba bedzie 100 proenowe czy jestem w ciazy czy nie

Witam was pisze znowu moze wy bedziecie wiedziec co mi jest bo ja niemam zielonego niewiem czy to po tych lekach ale odkad je biore czuje sie dziwnie tzn wczoraj zabolal mnie dziwnie brzuch tzn podbrzusze i w momencie zrobilo mi sie niedobrze pozatym jestem strasznie senna spie w popoludnie , kregoslup daje mi w znaki a brzuch teraz boli mnie tak jak na okres co wy o tym sadzicie? czytalam ulotki tych lekow i nie ma tam npisane ze takie sa dzialania nieporzadane wiec nie wiem o co lata pozdrowionka :-p

Blondyneczka20 objawy masz typowo ciążowe ,przynajmniej w moim przypadku takie były..
Tylko wiesz troszke sie Tobie dziwię,że lekceważysz sprawę i nie dowiesz się w końcu cy jesteś w ciąży czy nie..Ja bym nie popuściła lekarzowi i musiałby mnie zbadać dla dobra dziecka bym walczyła....tym bardziej ,że masz zapalenie...nie wiem czemuni epojedziesz do apteki i nie kupisz testu,skoro masz internet to chyba taka wieś to nie jest co???
Sorki,ale ja poprostu zawsze jak jestem czegoś nie pewna to staram się to od razu wyjasnić ...kup test i dawaj znac jak sprawy stoją..pozdrawiam

oj Wikus pewnie masz racje jutro niedziela to niemam jak do miasta pojechac chyba ze chlopak przyjedzie samochodem jak nie jutro to w pon wybiore sie do apteki i kupie test :tak: od razu napisze jak bede wiedziec dziekuje ci za rade jestes kochana ;-) teraz to pewnie nie bede spala w nocy hehe bo jesli to sa takie objawy ciazy to super skoro y takie mialas to mozliwe te moje objawy sa typowo ciazowe jeszcze raz dziekuje Wikus nie lekcewaze sprawy tylko sama niewiem co mam robic prznajmniej do tej pory niewiedzialam teraz to juz wiem ze mam leciec po tescik

Blondyneczka juz dawno powinnas kupić i zorbić teścik...Trzymam kciuki żebys miała fasoleczkę w brzuszku i czekam na info..

reklama
Do góry