reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

Dziekuje za mile slowka a z rady napewno skorzystam:tak: ale chcialam zapytac co jeszcze sadzisz o tej wydzielinie teraz jest ok i niewiem czy wybrac sie do ginekologa czy poprostu poczekac :confused:

reklama
Uwazam ze wizyta u gina nie zaszkodzi! My tu tylko mozemy doradzic pare rzeczy z doswiadczenia ale lekarz moze ci pomoc! Jezeli wydzielina nie daje ci juz od dluzszego czasu spokoju to znaczy ze moze sie pojawiac i znikac bo my nie wiemy co to jest i dlaczego! Lekarz zrobi Ci wymaz i sprawdzi dokladnie! Wiec cwiczcie dalej, glowka do gory a w poniedzialek lec do gina!!

ok w pon lece sie zarejestrowac chyba ze bede miala farta i przyjmie mnie w pon to od razu napisz co i jak pozdrowionka i caluski dla twojej niuni :-)

to J ajeszcze cos na temat tego starania sie...otóż my z mężem tez bardzo długo sie staralismy,leżałam kilka razy nogami do góry i obłozona podusiami hehe..i niestety nic..juz zaczęłam podejrzewać,że ejstem bezpłodna albo moj mąz...w koncu wybrałam się do gina ,zrobiłam badania i okazało się ,że mam niski poziom hormonów i musiałm brac tabletki...po miesiącu brania ,nawet nie wiem kiedy zaszłam w ciąże ..więc może i u ciebie może cos być z poziomem hormonów..Ja brałam duphaston i pomogło....takze jak radza dziewczyny idż do gina koniecznie..a może prywatna wizyta co??wiem,że kosztuje ale jeśli faktycznie jestes w ciąży to te grzybki i zapalenie trzeba koniecznie zacząć leczyć..powodzonka i ja również czekam na wieści....

Blondyneczka myślę że tu nie ma się nad czym zastanawiać tylko idź do lekarza, ja nie czekalabym w kolejce tylko poszłabym prywatnie ale oczywiście jeśli sytuacja finansowa ci na to nie pozwala to trudno cię zmuszać do czegokolwiek:baffled: ale jeśli faktycznie jesteś w ciąży to takie objawy natychmiast trzeba kontaktować z lekarzem:dry::dry::dry: tak jak pisze Agatka kup koniecznie test w poniedziałek i zobacz co wyjdzie!!!! trzymam kciuki żeby pokazały się dwie kreseczki!!!

Wiki no ja tez juz tak sobie myslalam ze jest cos ze mna nie tak ze jestem moze bezplodna hmmm no ale mam nadzieje ze tak nie jest wybiore sie do lekarza i wtedy bede miala swiety spokoj bede wiedziala na czym stoje;-)
Asiu ide jutro do ginekooga jezeli trzeba bedzie czekac to pojde prywatnie jesli mnie jutro nie przymie to kupie sobie test ale wydaje mi sie ze nie jestem w ciazy niestey:sick: dziekuje wam za rady jestescie naprawde kochane napisze jak mi poszlo papatki 3majcie kciuki:-p

Niestety jeszcze nie byłam u ginekologa wybieram sie jutro juz na 100% testu tez nie kupilam bo w miescie nie bylam takze jutro napisze co i jak :-) papatki pozdrowionka i caluski dla waszych niun ;-)

oj Wikuś nie byłam jeszcze u ginekologa przeziebilam sie na festynie w niedziele i jeszcze mnie 3ma w dodatku mam okropnie paskudnego czyraka na twarzy i wygladam jak chomik hehe ale jutro juz na 100 % jade nie bede dluzej zwlekac a tym bardziej przejmowac sie wygladem relacje oczywiscie zdam od razu jak wroce dzieki za podtrzymywanie na duchu pozdrowionka i caluski :tak:

reklama
Bylam u lekarza i zarejestrowali mnie na jutro tazke jutro bede wszystko wszystko wiedziec pozdrowionka odezwe sie jak bede wszystko iedziec ale szczerze to boje sie troszke:sick:

Do góry