reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

Dziekuje za słowa otuchy :tak: jestescie kochane :blink: tez mam taka nadzieje tylko ze ja tak sie teraz boje rozczarowania :sorry: mam wizyte 25 lipca czyli w srode to mam nadzieje ze wszystko sie wyjasni oby to nie choroba!!!!:-(

reklama
Blondyneczko z tym jednym sutkiem to nie wiem co to ale to zaslabniecie i wymioty hmm i jeszcze spozniajacy sie okres.Lec po drugi test jak pisza dziewczyny.czasem pierwszy jest za wszesnie zrobiony i nic nie wychodzi (ja tak mialam)a na drugim beda juz moze upragnione II;-) TRZYMAMY KCIUKI

droga Aneczko & Olu z checia kupilabym test ale niewiem czy to ma sens pojutrze mam wizyte u gina i mam nadzieje ze ginekolog powie ze mam malutka fasolinke w brzuszku :-) ale boje sie okropnie rozczarowania :sick: a wlasnie czy to prawda ze kazda <przewaznie> kazda kobieta na poczatku ciazy ma zapaenie grzybiczne? (bo wlasnie ja mialam zapalenie grzybiczne ) powiedziala mi o tym kolezanka ! troszke sie ucieszylam i jak zwykle narobilam sobie nadzieji:sorry2:

Blondyneczko trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte.Co do zapalenia grzybiczego to bym sie nie zgodzila.Powiem tylko, ze napewno jest czeste przy straniu sie o dzidzie.Bo jesli czesto wspolzyjecie to sperma ma zasadowe ph i niszczy tym samym kwasne ph jakie my mamy to sprzyja niestety powstawaniu zapalen grzybiczych.Trzeba sie wiec przy tym intensywnym staraniu obserwowac i reagowac szybciutko na jakies uplawy.Mam nadzieje ,ze u Ciebie szybko minie i ,ze jutro zobaczysz na usg pecherzyk plodowy:tak:

no Aneczko ja tez mam taka nadzieje ze w koncu sie udalo no ale zobaczy sie oczywiscie po wizycie napisze co tam sie podzialo u ginka papa aha wizyta nie jutro ( a szkoda) tylko w srode pojutrze ;-) papa caluje

Witam was kochaniutkie ;-) bylam dzis u ginka robila mi badanie reczne nic mi ni powiedziala o ciazy jedynie tyle ze mam zrobic sobie jeszcze jeden test i wtedy sie do niej zglosic powiedziala mi jeszcze ze mam macice do tylu czy w tyle cos takiego i wlasnie przez zdenerwowanie zapomnialam zapytac o co chodzi z ta macica w tyle! moze wy wiecie co to oznacza czy jest to cos powaznego czy normalne ale raczej normalne mi is enie wydaje dzis wieczorem jade po tescik i od razu z rana zrobie i oby w koncy wyszly te 2 upragnione krechy ;-) no to 3majcie dalej za mnie kciuki a ja bede was na bierzaco informowac a i prosze odpowiedzcie mi na pytanko z ta macica bo niewiem o co chodzi pozdrowionka i caluski ;-)

Blondyneczko20 nie martw się tą macicą, ja ją też mam "z tyłu" ;-) to tzw. tyłozgięcie, to nic takiego i napewno nie groźnie, a już na pewno nie stanowi przeszkody w zajściu w ciążę, jak chcesz o tym pogadać to zapraszam na gg.

Pozdrawiam i głowa do góry. ;-):tak:

reklama
Blondyneczko szkoda,ze sie nie pofatygowala zrobic usg dopochwowe.no ale co tam.ja tez mam tylozgiecie;-) i trzymam kciuki.Daj znac jutro:tak::-)

Do góry