reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

reklama
Blondyneczka ja równiez radziłabym wizyte u lekarza,szczególnie,że staracie sie teraz o dzidziusia.....Aneczka ma racje ,że to moze byc stan zapalny,grzybiczny a to nie jeste nic przyjemnego dla kobiety......owszem wyleczalne ale bardzo łatwo nawracalne niestety....powodzenia w staraniach....

dziekuje ci Wiki i tobie Aneczko tez za porady w poniedzilaek pojade do lekarza ale pewnie wizyta bedzie za okolo miesiac niestety takie sa kolejki i mam nadzieje ze przez ten czas nic nie zdazy sie pogorszyc

Blondyneczko wizyta u gina to najlepsze rozwiazanie! Jezeli myslisz ze to ciaza to powiedz tez kiedy mialas ostatnia miesiaczke bo to wazne! Jezeli chodzi o dziwna wydzielineto ja mialam w poprzedniej ciazy pol dnia cos brazowawego i dlatego powtorzylam test bo nie bylam pewna! Na szczescie nie bylo zadnych grzybkow i innych bakterii! Na poczatek zrob tescik jezeli nie jest za wczesnie a jak nic nie wykaze to nie przejmuj sie i poprostu idz do gina! Ale ogolnie objawy ciazy sa ciut inne niz Ty opisujesz!!! POzdrawiam goraco i mam nadzieje ze lekarz oznajmi dobre wiadomosci!!!!

ostatnia miesiaczke mialam 9 czerwca ale zazwyczaj mam okres nieregularny niestety i dlatego nawet nie moge obliczyc sobie dni plodnych a bardzo chcialabym miec dzidziusia i staramy sie z chlopakiem juz troche czasu ale niestety nic :( a tak bardzo boje sie ze to jakies zaplalenie albo grzybki :( ale pocieszylas mnie troszke piszac ze mialas cos podobnego jak bylas w ciazy i ja mam taka nadzieje ze teraz jestem . ta wydzieline koloru jasnobrazowego mam juz ok 4 dzien i to mam tak pierwszy raz mialam cos takiego wczesniej ale to byl tylko jeden dzien i to zaraz po okresie takze sadze ze to normalne tylko teraz niewiem co jest :( wybieram sie w poniedzialek do ginekologa ale na wizyte trzeba bedzie czekac ok miesiaca niestety na test jest chyba roche zawczesnie co ty Kreciku o tym sadzisz? nie mam uczucia swedzenia ani pieczenia mam okropna ochote na slodycze ale chyba zawsze bylam takim zarloczkiem tak bardzo chcialabym byc w ciazy ze chyba teraz doszukuje sie oznakow ciazy. pozatym nie mam nudnosci ani zawrotow glowy przytylam troszke bo to widac hmmm sama niewiem co o tym myslec. to plamienie mnie troszke stresuje pisalam we wczesniejszych postach ze mialam wydzieline cos podobnego do galaretki ale tez nie jestem pewna czy to z pochwy czy przy oddaaniu stolca azaczelo sie tak dziac po tym jak bralam antybiotyk dalacin c gdy leczylam zabka teraz juz tak nie mam tylko ta dziwna bezwonna wydzielina w tym dziwnym kolorze

Najpierw zrob sobie test, bo jak mialas miesiaczke niereguilarna nawet to juz powinno cos wykazac jezeli jestes! Nie jestem lekarzem, ale moge Ci powiedziec (bo jestem znow w ciazy) ze u mnie co jakis czas pojawia sie jasna, galaretowata wydzielina i niestety wkladki sa konieczne! hihi
Jak nie wytrzymasz do poniedzialku to lec kup ze 2 testy i zrob!!! A ja poki co czekam na wiadomosci!!!

kurcze Krecik dodajesz mi otuchy niestety mieszkam na wiosce niemam apteki hehe dopiero w pon do miasta a w ktorym jestes mies ciazy i bardzo ci z tego powodu gratuluje :) opisz jakie masz objawy moze akurat tez jestem w ciazy bo bardzo bardzo chcialabym :) od razu napisze jak bede cos wiedziec i mam nadzieje ze beda to dobre wiesci :)

Hehe, ja nie mam w sumie zadnych objawow ale mowi sie ze na chlopca to tak jest! Ja jestem w piatym miesiacu i zanim dowiedzialam sie ze jestem to zrobilam chyba z 5 testow, bo tez mialam nieregularne @!!! Pamietaj , ze kazda kobieta przechodzi to inaczej i ja nie chce robic Ci zludnej nadziei! Szkoda, ze nie mozesz teraz postarac sie o tescik, bo bylabys moze ciut spokojniejsza!!!
Nie chce wnikac w to jak sie kochasz ze swoim mezczyzna, ale skuteczne jest lezenie przez dluzszy czas po stosunku tak zeby nasionka sie tam zadomowily! No i nic na sile! Jak pojdziesz do gina, a nie jestes teraz w ciazy to sie nie martw bo lekarz mopze ustalic przyczyne dlaczego wam nie wychodzi!! Nam przy Allanku i teraz w tej ciazy udalo sie dopiero za 3 razem!!!
Moge Ci jeszcze doradzic zebys udala sie na watek "staramy sie" czy jakos tak, bo tam jest wiecej takich wyczekujacych jak Ty!!!

wiesz masz chyba razcje ;-) musze byc cierpliwa a wiesz moze dlatego niemoge zajsc w ciaze bo nigdy po stosunku nie leze dlugo zawsze pod prysznic hmmm myslisz ze to tez moze byc to? no a tescicku nie kupie niestety tak to juz na woskach bywa hehe ja juz sie od ok 2 latek staram jak skonczylam 18-stke to juz tak zaczelismy powaznie myslec o sobie i razem chcemy miec bobaska a jestesmy juz ze soba 4 latka jejku tak bardzo ci gratuluje 2 dzeciaczka normalnie super :tak: wiesz nie wiem o co lata bo jak yla przedhwila w ubikacji to juz normalnie czysty sluz tzn mam go dosc malo jak narazie naprawdeniewiem co myslec

reklama
Pamietaj wlasnie ze plemniczki musza sie zagniezdzic! Niektore kobiety zachodza odrazu a inne musza odczekac! Poprostu poloz sie na pleckach, podusia pod dupke i lez spokojnie, czasami to dziala!!! I jak tak bardzo sie staracie to sie w koncu doczekacie!!!

Do góry