reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

hej dziewuszki wlasnie wrocilam z miasta i kupilam tescik jestescie kochane ze 3macie za mnie kciuki :tak: kupilam test plytkowy "bobo-test" tylko ze tam pisze ze jest tylko do diagnostyki in vitro wiec nie kumam o co lata hmmm kiedy to przeczytalam to wrocilam sie do apteki i powiedzialam jaka jest sprawa to farmaceutka powiedziala ze to jest normalny test. no wiec tescik zrobie jutro rano bo to bedzie chyba najpewniej ale pisze na nim ze juz wykrywa 6 dniowa ciaze wiec boje sie ze skusze sie jeszcze dzis wieczorkiem ;-) 3majcie jeszcze mocno kciuki pozdrowionka jak zrobie tescik to od razu napisze czy sa 2 krechy ;-) (oby byly)

reklama
dzieki Wikuś ;-) test jednak zrobie rano dla lepszej pewnosci tak gdzies kolo 6 bo moj chlopak tak do pracy wstaje takze mnie obudzi hehe i od razu wlaczam kompa i pisze do was pozdrowionka i caluski

hej przepraszam ze pozno pisze bo mialam rano napiac po zrobieniu testu co i jak. ale padal deszcz rano i troszke grzmialo wiec nie mialam neta. no niestety na tesciku tylko jedna krecha:sick: niewiem moze to znak ze dzidzia czeka na odpowiedni moment hmmm ;-) pozdrowionka

Blondyneczko to w takim razie sie nie poddawaj, wylecz co masz wyleczyc i po seksiku troszke cierpliwosci a nie odrazu pod prysznic!!! Dalej trzymamy kciuki!!!

jestescie kochane ze podtrzymujecie ,mnie na duchu bede pisac o postepach skoncze z lekami i biore sie do roboty ;-) 25 mam wizyte u lekarza to porozmawiam z nim powaznie . oczywiscie umowilam sie do innego lekarza do ktorego chodzilam wczesniej :tak: pozdrowionka i caluski dla was i waszych dzieciatek

Witam to znowu ja:-) mam pytanko bo wczoraj wieczorkiem przed spaniem tak w momencie dotknelam sie lewego sutka i poczulam ze mnie boli niewiem czy to cos powaznego czy moze wyskoczy mi jakis czyrak bo kapcialam sie przez 3 dni nad woda mysle tez ze to moze przed okresem tylko ze przed miesiaczka bolaly mnie piersi a nie jeden sutek a w dodatku to przez ostatnie kilka mies wogole przed mies mnie nie bolaly niewiem co mam myslec okres spoznia mi sie juz 14 dni chociaz i tak z reguly mam nieregularny, brzuch czasem boli mnie jak przed okresem czuje ze jajniki mnie kluja i to chyba bardziej lewy pisze chyba bo niezwrocilam tak zabardzo uwagi w zeszla niedziele bylam z chlopakiem na rybkach siedzialam na sloneczku godz i zrobilo mi sie slabo, zbladlam jak sciana troche zwymiotowalam omalo nie zeslablam moze to przez slonce czasem mysle ze jednak jednak w ciazy ale non stop mam przed oczami test z 1 krecha:sorry: wiec juz sama niewiem co wy o tym myslicie :confused:

Blondyneczko różne są objawy ciąży, mnie też bolały sutki a wręcz całe piersi. Kochana nie katuj się myśleniem i gdybaniem pędz po test do apteki i bądz pewna. trzymam kciuki żeby się udało :tak::-)

reklama
Blondyneczko to co piszesz to wyglada mi na ciaze albo jestes chora! Nie jestem lekarzem i tak jak Megii mowie -LEC PO DRUGI TEST!!!!!!!!!!!
Kochana oby to bylo to o czym tak marzysz!!!

Do góry