reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

Dziewczyny jak u was z samopoczuciem?? Bo u mnie od dwóch dni koszmar ,mam stan podgorączkowy ,straszny katar i wszystkie mięsnie bolą ,ogólnie jestem rozbita:baffled: i aż się boje żeby moje skarbeńko nie zachorowało:sick:

reklama
Wiolu zycze szybkiego powotu do zdrowka,na szczescie w Twoim przypadku cala apteka lekow , ktorymi mozesz si kurowac wiec do boju;-)( w takich momentach mozna odetchnac ,ze sie nie karmi piersia hihi)

Witam mam do was pytanko bo widze ze juz jestescie mamusiami i goraco wam gratuluje:-) chcialam zapytac co oznacza wydzielina w kolorze kawy z mlekiem tzn taki jasny brąz ? staram sie o dzidziusia z chlopakiem juz ok 2 lata i dalej nic :sick: czy to moze byc oznaka ciazy? okres powinnam miec ok 12 lipca ale ta wydzielina mam juz 4 dzien na paczatku myslalam ze to moze okres ale nie bardzo PROSZE O ODP

POISY to jest zagęszczony śluz ,dosłownie jak galaretka .Ja miałam przybarwiony jasnobrązowy i wychodził mi przez kilka dni
Witam chcialam zapytac i tą "galaretke" hmmm w ktorym to okresie wystepuje bo mam maly dylemat jakies 2 tyg temu mialam taka wydzieline jak galaretka w kolorze bardzojasny braz teraz z kolei mam juz 3 dzien wydzoeline w kolorze kawy z mlekiem o konsystencji raczej rzadkiej czy to moze oznaczac ciaze czy jest cos ze mna nie tak? bardzo prosze o dop bardzo chcialabym miec dzidziusia i staramy sie z chlopakiem juz ok 2 lat i niestety nic :( gorac9o pozdrawiam i czekam na odp.

Blondyneczko na Twoim miejscu poszlabym do ginekologa bo to na moj gust sa uplawy, ktore moga swiadczyc o stanie zapalnym lub "grzybkach".Nie przypominam sobie takiego objawu ciazowego u siebie ani u kolezanek a galaretka , o ktorej pisala Poisy to czop sluzowy, odchodzacy na kilka dni lub chwile przed PORODEM.
Zycze powodzenia w dalszych staraniach i naprawde radze isc do lekarza;-):tak:

reklama
Do góry