reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
No to ślicznie śpi .Nie czytałam jeszcze tej książki ,może trzeba zajrzeć na tą stronkę .Ale jak na razie mój jak go okąpie między 17 a 18 to śpi czasami do północy ,także nie mam z nim jakiś problemów ,jedynie już w ciągu dnia chce żebym przy nim była a jest cały szczęśliwy jak biorę go na rączki :laugh: :laugh:.Teraz troszkę się złościł ,bo jest przyzwyczajony do długich spacerów ale jest taka spiekota że zrezygnowałam ze spaceru .I dzisiaj od rana praktycznie cały czas się uśmiecha a ja się rozpływam ;D ;D
iwona-arch
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
Ja wlasnie zaczelam czytac ta ksiazke..i przyznam szczerze ze jestem milo zaskoczona..calkiem sensownie to wszystkop brzmi..chyba tez zaczne wprowadzac jej metody!
dyzia pisze:Dziewczyny,o tej wkładce za 800 ja chyba slyszalam, ona ma jakies hormony w sobie czu cuś i ponoć jest bezpieczniejsza, to chyba to http://www.mirena.pl/ogolne.php
Ja tez powoli mysle na jaka metode sie zdecydujemy, moja kolezanka bierze te zastrzyki z provery co 3 miesiace i jest zadowolona, alelekarz jej powiedzial ze to raczej metoda dla tych kobiet ktore juz nie chca miec dzieci bo podobno plodnosc dlugo wraca i w ogole moga byc jakies problemy z zajsciem....
Ale ja do wizyty 8 wrzesnia nic dzialac nie zamierzam wiec mam jeszcze sporo czasu na zastanowienie
To właśnie o tej wkładce mówił mi gin
Podobno płodność wraca po 10 miesiącach po zastrzyku. Ja przy tej ciąży miałam problemy z zajściem, więc myślę że przy drugiej też będę miała, ale od czego jest gin ;D Miesięczna kuracja, USG co 2 dni i się udało ;D Przez najbliższe 3 lata nie planuję kolejnej ciąży
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Ja tez bym chciała tak za 3 lata miec kolejne dziecko,ale czasem tak tęsknie za tym niesamowitym stanem ciąży,że mogłabym zajść nawet za pół roku ;D
A moj Kristi wczoraj do Allanka tak,"ciekawe czy twoja siostrzyczka tez bedzie taka grzeczniutka???" Hihihi, ciekawe czy zalapalo po naszym piuerwszym drugim razie??? A gumek nie uzywamy bo ja mam na to uczulenie!!!
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Naprawdę KRECIKU jesteście przekochanymi rodzicami i macie wiele naprawdę wiele miłości w sobie
AneczkaK
mama bambulinkow
A ja musze przyznac ,ze nie dalam rady wytrzymac 6tyg bez seksu :-[ i dzisiaj napadlam meza :laugh: to w koncu tylko pare dni do pelnych 6tyg wiec chyba nic sie nie stanie byl na poczatku lekki dyskomfort ale i tak ogolnie super ;D
Corsini
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
kurcze a mi gin powiedział że o antykoncepcji dopiero po 3 miesiącach od poroodu bedziemy dyskutować :-[ no i jeszcze nie miałam drugiego yyy raczej trzeciego pierwszego razu :laugh: :laugh: Kreciku podziwiam Cię!!!ja też szybko chcialam drugiego dzidziusia ale pomyślałam dopiero jak mała miała roczek jesteś niesamowita bo przyznam że czasami bywało ciężko a co dopiero z tak malutka różnicą wieku trzymam kciuki ;D
reklama