reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Starajcie się kochane ,starajcie ,ponieważ niech mówią co chcą ale dobrze jest mieć dzieci z małą różnicą wieku .
CORSINI ja też jeszcze nie miałam tego trzeciego pierwszego razu :laugh: :laugh: :laugh: ale nie było jak i z kim ;D ;D ;D. Ale z pewnością jak tylko mężulek wróci .......To kto to wie ,a wziął sobie urlop do 28 sierpnia ;D ;D.
CORSINI ja też jeszcze nie miałam tego trzeciego pierwszego razu :laugh: :laugh: :laugh: ale nie było jak i z kim ;D ;D ;D. Ale z pewnością jak tylko mężulek wróci .......To kto to wie ,a wziął sobie urlop do 28 sierpnia ;D ;D.
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
No DYZIA niech ci będzie :laugh: :laugh: :laugh:Musisz być taka konkretna hihi hi hi ;D ;D
KajaMaja
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
W prawdzie trwa to juz pare dni ,ale do tej pory myslalam,ze samo przejdzie ... a tu tym czasem raczej sie pogarsza.
Mowie o krwawieniu .
Zaraz po porodzie krew byla jasna , po paru dniach sciemniala , a pozniej prawie znikla ( byl tylko taki bladziusienko rozowy plyn )
A od paru dni znow wrocila ta zywa,czerwona krew w coraz wiekszych ilosciach. Teraz jest tak jakbym miala najaktywniejszy dzien miesiaczki.
Czy ktos wie co to moze byc ???
Pare dni temu mialam bardzo mocne , stresujace przezycia - moze to ma jakis zwiazek z ta krwia ??
Mowie o krwawieniu .
Zaraz po porodzie krew byla jasna , po paru dniach sciemniala , a pozniej prawie znikla ( byl tylko taki bladziusienko rozowy plyn )
A od paru dni znow wrocila ta zywa,czerwona krew w coraz wiekszych ilosciach. Teraz jest tak jakbym miala najaktywniejszy dzien miesiaczki.
Czy ktos wie co to moze byc ???
Pare dni temu mialam bardzo mocne , stresujace przezycia - moze to ma jakis zwiazek z ta krwia ??
KajaMaja
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
A czy przypadkiem to nie jest tak,ze jak sie karmi piersia albo sciaga mleko to miesiaczki nie ma ??
Corsini
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
tak jest Kaju ale pewnie jak we wszystkim są wyjątki i to indywidualna sprawa każdej z nas...dlatego najlepiej jakbyś z lekarzem porozmawiała żeby powiedzial lub sprawdził co to...wykluczył jakieś zapalenia zakarzenia i te inne..
reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Kaju maju ja chyba też już dostałam miesiączkę.Przez parę dni bolały mnie jajniki i wczoraj rano mnie napadło ;D ;D ale zdążyłam jeszcze zmolestować męża zaraz po przyjeździe we wtorek .Kurczę ale się naseksowałam ,cholewcia jasna ;D ;D :laugh: :laugh: