reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

reklama
Starajcie się kochane ,starajcie ,ponieważ niech mówią co chcą ale dobrze jest mieć dzieci z małą różnicą wieku .

CORSINI ja też jeszcze nie miałam tego trzeciego pierwszego razu :laugh: :laugh: :laugh: ale nie było jak i z kim ;D ;D ;D. Ale z pewnością jak tylko mężulek wróci .......To kto to wie ,a wziął sobie urlop do 28 sierpnia ;D ;D.

W prawdzie trwa to juz pare dni ,ale do tej pory myslalam,ze samo przejdzie ... a tu tym czasem raczej sie pogarsza.

Mowie o krwawieniu .
Zaraz po porodzie krew byla jasna , po paru dniach sciemniala , a pozniej prawie znikla ( byl tylko taki bladziusienko rozowy plyn )

A od paru dni znow wrocila ta zywa,czerwona krew w coraz wiekszych ilosciach. Teraz jest tak jakbym miala najaktywniejszy dzien miesiaczki.

Czy ktos wie co to moze byc ???

Pare dni temu mialam bardzo mocne , stresujace przezycia - moze to ma jakis zwiazek z ta krwia ??

Kaju moze być od stresu...a może być też tak że najzwyczajniej w świecie dostałaś pierwszą miesiaczkę po porodzie.Najlepiej zadzwonići zapytac się lekarza dla pewności...bo nigdy nic nie wiadomo  ::) my możemy tylko gdybać ;)

tak jest Kaju ale pewnie jak we wszystkim są wyjątki i to indywidualna sprawa każdej z nas...dlatego najlepiej jakbyś z lekarzem porozmawiała żeby powiedzial lub sprawdził co to...wykluczył jakieś zapalenia zakarzenia i te inne..

zdarza się tak że karmi się piersią a miesiączka przychodzi moja mama tak miała dostała pierwszy okres 6 tygodni po porodzie a karmiła mnie doi 8 miesiąca ale Kaju najlepiej zapytać lekarza

reklama
Kaju maju ja chyba też już dostałam miesiączkę.Przez parę dni bolały mnie jajniki i wczoraj rano mnie napadło ;D ;D ale zdążyłam jeszcze zmolestować męża zaraz po przyjeździe we wtorek .Kurczę ale się naseksowałam ,cholewcia jasna ;D ;D :laugh: :laugh:

Do góry