Madziu ja tez jeszcze nie mialam tej przyjemnosci bo kristi dalej ma minus i nie robi nic by go naprawic!!! A co do antykoncepcji to chyba najlepiej - tabletki bo po porodzie bardzo latzwo drugi raz zajsc, tak slyszalam!!
reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
MAGDUNIU nic bardziej mylnego ,po porodzie bardzo szybko można zajść znowu,także lepiej uważaj i zabezpiecz się tabletkami lub wkładką .Ja zdecyduje się raczej na to drugie ,bo nie chce wiecznie się bać że mogę znowu zajść a pozatym ja mam skłonność do tycia po tabletkach dlatego to raczej odpada ( już brałam )
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Weszły już zastrzyki ? słyszałam ale myślałam że jeszcze u nas nie ma
Z zastrzykami też nie wiadomo jak organizm zareaguje (działa przez 3 miesiące chyba) jak pojawi sie jakaś reakcja alergiczna to nie przetoczysz krwi a tabletki zawsze można odstawić albo wyjąć wkładkę, ja osobiście wole wkładke masz spokój na długi czas tylko na kontrole biegac co jakiś czas i nie martwić się o recepty (a poza tym mam straszną skleroze i jestem roztargniona) z kolejnym maluchem nie dam rady narazie
A ja wlasnie jestem po, bo moj maz przyszedl z pracy i go wzielo!!! Bylo fajnie i bez bolu ale...
nie zrozumial ze musimy teraz uwazac i zrobilismy to do konca!! Jak zalapalo to Allanek bedzie mial rodzenstwo!!! A ja myslalam tak dopiero za jakies 3-4 miesiace!!! No nic jakos strasznie sie tym nie przejmujemy a wlasciwie wcale!!! Zobaczymy!!!
nie zrozumial ze musimy teraz uwazac i zrobilismy to do konca!! Jak zalapalo to Allanek bedzie mial rodzenstwo!!! A ja myslalam tak dopiero za jakies 3-4 miesiace!!! No nic jakos strasznie sie tym nie przejmujemy a wlasciwie wcale!!! Zobaczymy!!!
reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
KRECIKU JESTEŚ BEZBŁĘDNA HI HI HI :laugh: :laugh: :laugh: