reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

Kaju maju ja chyba też już dostałam miesiączkę.Przez parę dni bolały mnie jajniki i wczoraj rano mnie napadło ;D ;D ale zdążyłam jeszcze zmolestować męża zaraz po przyjeździe we wtorek .Kurczę ale się naseksowałam ,cholewcia jasna ;D ;D :laugh: :laugh:

reklama
Kaju,ja tez tak miałam ze najpierw krwawienie zanikło,a po kilku dniach miałam znowu...tyle tylko ze równo po 5 tygodniach wszystko się skończyło,tak jakby ktoś mi kurek zakręcił,że nawet wkładek nie musiałam nosic i tak jest do tej pory ;) Byc moze masz normalnie w świecie okres!

A ja dziś musiałam iść do lekarza ,dostałam zapalenia uszu ,chyba od tego zęba mądrości a kurczę muszę jeszcze poczekać z jego wyrwaniem .W nocy myślałam że zwariuje ,tak mnie uszy bolały .Przepisała mi antybiotyki i krople ,więc mam nadzieje że przejdzie

ja też jestem chora byliśmy w weekend w Wiśle i chyba tam mnie złapało...
bolą mnie węzły chłonne głowa gardło i 39 stopni gorączki byłam już u lekarza dosta.łam
lelii w nocy była u mnie mama i to ona wstawała do małego dziś chyba tez będzie

kobietki wspolczuje, od dziecka mam systematycznie zapalenie ucha srodkowego z zapaleniem wezlow chlonnych, bol na maxa...
trzymacie sie cieplo :*

Oj kobitki ciaza minela a wy juz przestalyscie na siebie uwazac??? Co to za chorowanie???
Tak powaznie to zycze wam szybkiego powrotu do zdrowka bo nie afjnie jest byc chorym a o bolach juz nie wspomne!!!

reklama
KRECIKU BO TO JEST TAK JAK SIĘ KURSUJE NA TAKIE WYPADY I TERAZ BOLI ŁUUUU...

Ale mam nadzieje że szybko przejdzie (a co najlepsze nigdy nie bolały mnie uszy) a ten ból jest naprawdę okropny.

Do góry