reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

reklama
Dziewczyny sorki że tak się wtrącę na Wasz wątek ale mam pytanko. Czy któraś z lipcówek miała odwrócone malenstwo pupą do dołu? bo nie czuje sie za dobrze. Okropnie boli mnie w podbrzuszu i czuję kłócie w pochwie i nie wiem jak to traktować ::) czy to mała tak kopie mnie po jajnikach czy to co innego?

Będę wdzięczna za pomoc :)
wrześnióweczka

Za zastrzyk zapłaciłam niecałe 42 zł, starcza na 12 tygodni, można karmić piersią, bo inaczej gin by mi nie dał... Nazwy niestety nie pamiętam - Depro... coś tam... skutki uboczne mogą być takie same jak na początku ciąży: wymioty, nudności, ale ja jak na razie nie mam... W ciąży też nie miałam, więc może dlatego. Też myślałam o wkładce, ale jak mi rzucił cenę dobrej wkładki 800 zł to zrezygnowałam :o

SIOSTRA kupiła sobie wkładkę (dobrą) za 40 zł.ale nie od lekarza tylko w aptece ,to tylko giny tak sobie liczą .Ale 800 zł. ,to już przesadził ,u nas do tego co chodzę bierze 300 zł.

Pewnie tak jest z tymi ginami :)
Jak na razie to cieszę się, że zaryzykowałam z tym zastrzykiem i nic mi nie dolega, bo 12 tygodni rzygania chyba bym nie wytrzymała :laugh: A z moim zapominalstwem tabletki nie zdałyby rezultatu.

Chyba też muszę zapytać gina o ten zastrzyk ,może mi nic nie będzie ;D ;D
A mnie dziś gdzieś od 3 rano strasznie boli jajnik,czyli jak to mówią wszystko wraca do normy :laugh: :laugh: :laugh:

Dziewczyny,o tej wkładce za 800 ja chyba slyszalam, ona ma jakies hormony w sobie czu cuś i ponoć jest bezpieczniejsza, to chyba to http://www.mirena.pl/ogolne.php
Ja tez powoli mysle na jaka metode sie zdecydujemy, moja kolezanka bierze te zastrzyki z provery co 3 miesiace i jest zadowolona, alelekarz jej powiedzial ze to raczej metoda dla tych kobiet ktore juz nie chca miec dzieci bo podobno plodnosc dlugo wraca i w ogole moga byc jakies problemy z zajsciem....
Ale ja do wizyty 8 wrzesnia nic dzialac nie zamierzam ;) wiec mam jeszcze sporo czasu na zastanowienie :)

reklama
WIĘC coś dla mnie ;D ;D Ja już nie chce mieć więcej dzidziolek ,limit wyczerpany .Mam trójkę pięknych dzieci i jak dla nas to wystarczy ,teraz musimy je wychować i wykształcić

Do góry