emilinka, na hemoroidy polecam ci hemorectal, mi ogrooomnie pomogl po porodzie, gdyby nie on to bym chyba do dzisiaj na kibelek nie poszła ;D to sa czopki, chyba dostaniesz bez recepty, co mnie najbardziej zdziwilo - aplikacja wcale nie boli, hihihi
reklama
iwona-arch
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
A mnie sie przez te ostatnie wydarzenia sexiku odechcialo...i nie wiem czy ten drugi pierwszy raz w ogole nastąpi...
Mi tez by sie Iwonko odechcialo i powiem ci ze moj maz dalej nie zasluzyl wiec i ja nie wiem kiedy to nastapi!!! Iwonko nie martw sie jestes tak piekna kobieta ze z tym nie bedzie problemu, tylko najpierw ochlon troszeczke po tych przezyciac h!!!
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
I ja muszęobejść się smakiem ,a za to moi panowie oglądają gołe cycuchy na plaży ;D ;D ;D.No cóż pooglądać mogą ,a Kamil ma radochę bo tyle cycków naraz to jeszcze nie widział :laugh: :laugh: :laugh:
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
hehe...ja czułam jakby mały dyskomfort,jakbym miała mniejszy otworek,normalnie jak dziewica! Tak mnie pani doktor porządnie zszyła ;D a kuzynka powiedziała mi ostatnio że ta lekarka jest w ciązy
reklama
Elpis78
Mama lipcowa '06 - Fanka
oo to Wy juz po??? ale pytalyscie sie wczesniej lekarza czy same sie odwazylyscie??? bo tez bym chciala ale sie boje ze mi sie tam wszystko rozejdzie....
a i dla pewnosci - karmienie jest naturalna antykoncepcja? bo na drugiego "krzykacza" narazie za wczesnie....
a i dla pewnosci - karmienie jest naturalna antykoncepcja? bo na drugiego "krzykacza" narazie za wczesnie....