reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

emilinka, na hemoroidy polecam ci hemorectal, mi ogrooomnie pomogl po porodzie, gdyby nie on to bym chyba do dzisiaj na kibelek nie poszła ;D to sa czopki, chyba dostaniesz bez recepty, co mnie najbardziej zdziwilo - aplikacja wcale nie boli, hihihi

reklama
Mi tez by sie Iwonko odechcialo i powiem ci ze moj maz dalej nie zasluzyl wiec i ja nie wiem kiedy to nastapi!!! Iwonko nie martw sie jestes tak piekna kobieta ze z tym nie bedzie problemu, tylko najpierw ochlon troszeczke po tych przezyciac h!!!

I ja muszęobejść się smakiem ,a za to moi panowie oglądają gołe cycuchy na plaży ;D ;D ;D.No cóż pooglądać mogą ,a Kamil ma radochę bo tyle cycków naraz to jeszcze nie widział :laugh: :laugh: :laugh:

wzięłąm na himki już całe opakowanie hemorectalu smaruje dodatkowo maścią post.... coś tam(nie pamiętam nazwy) nic mnie nie boli coprawda ale widze że jest i boje się że może się pogorszyć :(

ja też już po drugim pierwszym razie było suuper bardzo sie bałam że będzie boleć ale
nic kompletnie nie bolało ciekawe kiedy znowu następny raz po oboje jesteśmy wykończeni

hehe...ja czułam jakby mały dyskomfort,jakbym miała mniejszy otworek,normalnie jak dziewica! Tak mnie pani doktor porządnie zszyła ;D a kuzynka powiedziała mi ostatnio że ta lekarka jest w ciązy :)

reklama
oo to Wy juz po??? ale pytalyscie sie wczesniej lekarza czy same sie odwazylyscie??? bo tez bym chciala ale sie boje ze mi sie tam wszystko rozejdzie....
a i dla pewnosci - karmienie jest naturalna antykoncepcja? bo na drugiego "krzykacza" narazie za wczesnie....;)

Do góry