reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

OLEŃKO ja nie karmię piersią ale czuje ten ból bo muszę wstać i zrobić to papu i chodzę po kuchni jak lunatyk a wczoraj to zabiłabym się na psie ,w ogóle go nie widziałam ;D ;D I dziś w ogóle jakiś biometr niekorzystny bo nawet mały nie chciał spać po kąpanku co on zje i robi kimonko

reklama
wiola nie zdziw sie moj marcin teraz pracuje w krakowie i dziennie dojezdza zapakuje sie z nim i juz jestem ;) :laugh: :laugh:

nie jest dobrze rozkłada mnie choroba moj marcin juz nie czuje sie za dobrze oby tylko kuba niepodłapał on zrszta tez siedzi cały czas przy cycu a wstawanie to u mnie roznie ale napewno pobodka jest o 6 i tak juz do 10 az wychodzimy na dwor na zakupy ale co zrobic

Dziewczynki wczoraj bylam na przegladzie i wszystko juz oki!!! Jestem gotowa na moj drugi pierwszy raz ale niestety maz nie zasluzyl!!! Poczeka sobie jeszcze troche!!!
A co do nastepnego dziecka to moja gin powiedziala ze lepiej poczekac jeszcze ze 3 miesiace zeby organizm mogl po tej ciazy dojsc do siebie i zeby pozniej nie bylo problemu ze zwinieciem sie brzucha itd!!! Tyle moge poczekac, czemu nie???

Ale nie myslcie ze ja bez seksiku te 3 miechy wytrzymam!! Hihihi!!! Maz musi sobie zapracowac na przyjemnosc a to moze tez dzisiaj nastapic!!! Hihihihi!!!

reklama
czesc, też byłam na przeglądzie wczoraj :) jest oki tylko dokuczają mi hemoroidy :( gin powiedziała że zejdą poza tym to spoko mój brzuch powoli zaczyna przypominać brzuch a nie bezwładny flak :)

Do góry