reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

Dzisiaj też jestem od rana na nogach ,z czego Adam wogóle nie spał po nocy .Niby nic nie robiłam takiego z wyjątkiem gotowania i asystowania przy malowaniu drzwi i prania .Ale strasznie dziś goniłam do toalety z siku i szyjka tak jak wczoraj trochę kłuła ,ale skończyły się skurcze a przecież to teraz powinno się dopiero wszystko zacząć ;D ;D ;D chyba przez to nadzorowanie jestem padnięta i nerwy mi puszczały jak miałam mówić czy coś jest równo i czy domalowane .Chyba nie mam już sił zajmować się takimi pierdołkami a jeszcze jutro zakładamy kasetony inie wiem jak to przeżyje ,chyba wszystkich pogryze ;D ;D

reklama
::) Wioletta to ty jeszcze nie na porodówce??? Kochana...tak śledziłam poczynania Guszka z majówek bodajże..a teraz Twoje...codziennie patrzę czy czasem w zawiadomieniach nie będzie informacji......o tobie!?! :D ...i dlaej nic...ale może dziś????

goi to się goi, jedno drugiemu nie przeszkadza, do tego nie wystrasz sie kiedy większy kawałeczek czegoś ci wypadnie-macica sie obkurcza... tak już jest...

dokładnie,mi czasem jeszcze takie kawałki lecą,ale tak to jak przy końcówce,czasem miałam krwotoki,takie czerwone,np jak coś dźwignęłam także oprócz noszenia dziecka nic nie powinno się podnościc i przenosić...

Wiolu widzę, że zmienił Ci się termin porodu na suwaczku ;) to taka sztuczka, żeby nikt się nie zorientował, żeś już po terminie i gonisz głuszka? :p

reklama
Dobre Leyna ;D
Ja za to dziś padam,miała, godzinkę temu 38,5 stopnia temperatury!!!! :p Bolą mnie wszystkie stawy,czułam że umrę! Dzwoniłam do położnej i mówię że mnie boli troszkę jedna pierś i te stawy...ona na to że zapalenie piersi albo grypa :( Wzięłam pYRALGINĘ,tak mi mówiła położna i mój gin bo i do niego fona zrobiłam ;) ale na ulotce jest napisane,że nie można brac w czasie karmienia piersią! Co zrobic????????HELP!!!!!!!! Może Wiolciu ty coś wiesz bo chyba pisałaś kiedyś o tym....i jak tu się dzieckiem zająć,jak takie samopoczucie? Dobrze,że jestem u mamy...

Do góry