reklama
Frutisek
Sierpniowa mama'06 Entuzjast(k)a
wioletta.z pisze:Ja z piersiami nie mam kłopotu ponieważ biorę leki na zanik pokarmu ale za to jestem strasznie słaba i dziś od 3 rano mam straszny ból głowy.Ale oczywiście już mnie dziś roznosiło i zrobiłam pranko i do tego jak nigdy chciałam się trochę wypocić żeby ta paskudna woda zeszła mi z nóg bo mam je jak poduszki powietrzne (w życiu takich nóg nie miałam ) :laugh: :laugh: :laugh:i nie mogę nawet ubrać moich klapek
Wioletko Z.. jesteś ze Skawiny ,to niedaleko Krakowa.Hmm..a dlaczego ty bierzesz leki na zanik pokarmu.Ja ..kiedyś też brałam,po urodzeniu Milenki( stara i bolesna historia),ale ty jesli masz swojego Oskarka to dlaczego nie możesz karmić piersią(stosujesz blokade) i karmisz sztucznie??
A co do nóg ..to u mnie tragedia,i tak myślałam ..aby dotrwać do porodu.Dokładnie mam tak jak ty..poduchy powietrzne to mało powiedziane...i rano wstaje mam to samo..klapki za małe..nawet pantofle ostatnio uwierają... :-[ :-[ ... a wszystko zaczeło sie jakieś 1,5 tygodnia temu.Hmm... a ostatnio na USG lekarz powiedział mi że mało wód płodowych( w granicach normy).Może to ma w moim przypadku coś wspólnego z moimi opuchniętymi nogami??Ale lekarz nie panikował...idę jutro na USG prywatnie(zadam tysiąc pytań)..miałam nie iść..bo w międzyczasie wypadło to ze skierowania..ale lekarz na Jagielońskim(nie podam nazwiska)..ma chyba tak dużo pracy,że jak spytałam..jaka duża,ile waży to powiedział że wszystko będzie w raporcie który dotrze do lekarza ..a on mi wszystko objaśni.Skandal...Apropo szpitala..to ja już wybrałąm.W sumie to impuls,rodziłam już w Żeromskim ..wprawdzie 11 lat temu..ale wspominam miło.Też leżałam na patologi 4 dni niedawno..jest ok.Na Kopernika rodziłam Milenkę..6 lat temu (i tam to był dramat)..jesli chodzi o warunki,pomoc itd..bo Milenką przez 10 godzin jej życia ,zajeli się napewno dobrze...Ale nie chcę tam już nigdy...nigdy...nie daj boshe rodzić... :-[. Fajnie że Tobą zajeli sie na GALLA dobrze....bo przecież nie miałaś z tego co czytam zaplanowane tam rodzić.Super że Oskarek cały i zdrowy,że masz już za sobą..to wszystko.Ja już nie mogę sie doczekać...ale obawy moje dotyczące dzidzi ogromne...bo ja mam niedobrą przeszłość..i może być różnie....ale modlą się za mnie bliskie mi osoby.....i będzie dobrze ,prawda???
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Frutisku,trzymamy za ciebie kciuki i jestem pewna,że urodzisz śliczną i zdrową córeczkę!
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Frutisku wszystko bedzie dobrze ,nie można się martwić na zapas .Na pewno urodzisz zdrowe dzieciątko i będziesz najszczęśliwszą mamą na świecie
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
KASIU przez przypadek tam wylądowałam ale jestemstrasznie zadowolona z personelu .Poród odbierał u mnie doktor ŚWISTAK .Super personel,bardzo mi pomogli w czasie porodu
reklama