reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
DOBRE HI HI HI Jutro zmusiłam babę do zarejestrowania mnie bez terminu ;D ;D ;D Także jutro dowiem się wszystkiego .W końcu będe mieć badanko -smuranko ,jak mąż nie chce ,to trzeba korzystać inaczej hi hi hi :laugh: :laugh: :laugh:
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Wiola,korzystaj,bo potem min 6 tygodni bez smyranka
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
I LEKARZ CAŁKIEM ,CAŁKIEM ale jeden minus ,idę z obstawą :laugh: :laugh:
M
megii*
Gość
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Ja tak miałam wczoraj wieczorem, ale chyba dlatego ze za dlugo prasowałam...znalazła jeszcze jeden worek z ciuszkami od szwagierki, nie wiem jak on sie zaplatał tam i stwierdzilam ze poki jeszcze chodze to sobie to popiore, na dworze mi szybko wyschło, a potem cały wieczór prasowałam.... Nawet myslałam ze cos mnie moze wezmie, ale tradycyjnie - lipa
Dziewczyny, a czy wam też tak czesto twardnieje brzuch? Ja mam właściwie przez wiekszosc dnia twardy, to jest bezbolesne ale nie wiem czy to normalne? napnie sie, na chwileczke pusci i znowu napiety, i tak caly dzien... ?
Dziewczyny, a czy wam też tak czesto twardnieje brzuch? Ja mam właściwie przez wiekszosc dnia twardy, to jest bezbolesne ale nie wiem czy to normalne? napnie sie, na chwileczke pusci i znowu napiety, i tak caly dzien... ?
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
DYZIU ja mam praktycznie cały czas twardy brzuch i mam przez to kłopoty ze spaniem ale wszystko trzeba przeżyć .Chyba dziś jestem tak nastawiona pozytywnie przez tą wizytę u gina :laugh: :laughziś pochodziłam trochę po sklepach z mężusiem ,kupiliśmy węża do wanny i zmówiliśmy kasetony do pokoju dzieci .Oczywiście musiałam wybrać żebym później nie pyskowała jakby mi się nie podobały ,także przez to zeszło nas trochę .Ale szczerze mówiąc miałam dość chodzenia ,szyjka zaczęła kłuć ,brzuch tak stwardniał że ledwo szłam choć mężulek sam mnie stopował żebym szła pomału tyle że ja nie umiem chodzić pomału ,no i oczywiśćie byłam sama sobie winna.Zaraz jak przyjechaliśmy do domu położyłam się i troszkę popuściło .A teraz jestemtak śpiąca że może usnę ,choć duchota jest niesamowita i nie ma czym oddychac
reklama