reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

olu-a moj lekarz od laktacji twierdzi, ze leki nie przechodza do pokarmu w takiej ilosci, zeby szkodziły i ze to nie przeszkadza w karmieniu! ale ona nawiedzona pod wzgledem karmienia piersia.... oj biedactwo.... ale moze w takim przypadku mozesz karmic bo lekow nie bierzesz stale...

reklama
Olu slonko nie przejmuj sie.Ja na oddziale dostawalam 4 razy dziennie leki p/bolowe bo bylam okropnie spuchnieta na dole i mocno poszyta.Bralam pyralgine na zmiane z paracetamolem i mowili ,ze moge karmic ;)

to mnie uspokoiłyście,dzięki! Najgorsze,że mam tylko tą cholerną gorączkę która mi energię życiową zabiera ;) Biorę Pyralginę i karmię...Co to za cholerstwo sie przyplątało??????????
WIOLCIA CHYBA RODZI...tak mnie strzyka na to w kościach ;D

No i wiem co mi jest,zatkał mi się kanalik w lewej piersi i stąd ta gorączka! :( Jak przed chwilką brałam prysznic to zauważyłam w jednym miejscu zaczerwienienie i zgrubienie ::) Musiałam gdzieś wychłodzić piersi...także dziewczyny,chrońcie cycki przed klimą i przeciągami!!!!!!!!! idę odciągać pokarm,może się odetka...

Olu-złap brodawke i rozmasuj, pocieraj ją w palcach chociaż boli, mi tak doktorka rozmasowała a potem pod laktator i poszło, udrożniły się

reklama
Ja z piersiami nie mam kłopotu ponieważ biorę leki na zanik pokarmu ale za to jestem strasznie słaba i dziś od 3 rano mam straszny ból głowy.Ale oczywiście już mnie dziś roznosiło i zrobiłam pranko i do tego jak nigdy chciałam się trochę wypocić żeby ta paskudna woda zeszła mi z nóg bo mam je jak poduszki powietrzne (w życiu takich nóg nie miałam ) :laugh: :laugh: :laugh:i nie mogę nawet ubrać moich klapek

Do góry