reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

reklama
Ale dziś okropny dzień zresztą noc też nie należała do najlepszych co chwila biegałam do kibelka i miałam skurcze a to pewnie dlatego że mąż mój wczoraj pojechał do domciu a Niunia to wyczuła ale naszczęście dzisiaj wraca i moze się już zacząć na całego bo już mam naprawde dosyć jeszcze ten upał to mnie chyba wykończy okropnie się dzisiaj czuję nie mogę normalnie oddychac tak mnie zatyka.
Nie wiecie czy teraz w szpitalach przed porodem robią jeszcze USG bo ja ostatnie miałam w 32 tygodniu a z Laurą miałam w 38tyg.i wyszło że mam łozysko oddzielnie i boję się zeby teraz tak nie było.

ja ostatnie usg mialam robione w 33 tyg ale moja polozna mi powiedziala zebym nierobila sobie nowszego na wlasna reke bo w szpitalu mi przed porodem zrobia....wiec chyba robia albo to zalezy od szpitala

Aniu nie wiem ale mam nadzieje ,ze robia bo ja w ostatnim USG mam same bzdury napisane i nie wiem czy je pokazywac w ogole ::) Mialam robione chyba w 36tyg i babka sie pomylila i napisala ,ze lozysko jest na przedniej scianie, no i maly byl ulozony miednicowo ::) jak je pokaze to nie wiem co sobie beda myslec i jakie bedzie postepowanie w razie jakis tfu tfu komplikacji :-[

O kurczę no to rzeczywiście Cię urzadziła jak mnie wkurza jak trafisz na niekompetentną osobę która się wogóle nie zna na tym czym się zajmuje szok.Ale ja mam taką nadzieje ze zrobią w sumie łaski nie robia

Moje stópki ostatnio wyglądają lepiej, nawet przez parę dni opuchlizny nie było wcale, ale wróciła :mad: , był jednak taki dłuższy czas, że nawet adidasów nie byłam w stanie założyć, wszędzie łaziłam w klapkach kąpielowych :p . Skurczki też miewam ale co z tego jak przechodzą i nic się nie dzieje.

reklama
ANECZKA TO NIECIEKAWIE TRAFIŁAS NA JAKIEGOS STUDENTA PIERWSZEGO ROKU CZY NA LEKARZA TO JEST CHORE DLA MNIE MOZE NAWET LEPIEJ JA TO BYŁBY STUDENT ONI SIE BARDZIEJ PRZYKŁADAJA NO NIE ;) POISY JAK WROCISZ Z USG TO PISZ CO I JAK BO WIESZ JAKIE MY JESTESMY NIECIERPLIWE

Do góry