reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

Jeszcze mi sie jakies czerwone plamki porobiły, i to po całej nocy z nogami w poziomie taka opuchlizna??? Tez tak macie??? DO tej pory mialam waska stope, take moje "buciki" sa teraz o polowe węższe od tych klockow :( :(

reklama
Madziu ja też tak mam  :) wszystkie buty ciasne..nawet te które kupiłam 2 rozmiary większe...takie spuchnięte stopy  ;) najlepiej chodziłabym wszędzie na bosaka :)

Ja po chałupie tez na boso latam, ale jak trzeba gdzies wyjsc to tragedia. Wczoraj poszlismy na spacer o 22.00 to zalozylam addidasy, choc bylo cholernie goraco, ale to jedyne jakie moglam - ciemno bylo wiec luzik. Ale zaraz jedziemy na ryneczek po zakupy i na prawde nie wiem w czym isc. Do tej pory latalam w trepach, ale dzis cala pieta mi wystaje za but..

ja myślałam o japonkach jakis wielkich  :laugh:  :laugh: ale takie goroąco od rana ze nawet nie chce mi się wychylać  :) poza tym ludzę się że to juz niedługo  ::)

u mnie bez zmian..nadal chodze w dwupaku..heheheh chociaz w nocy prawie niespalam bo taki mialam brzuch twardy...dzis jak narazie nic sie niedzieje tylko znowu mi niedobrze....bllllllllleeeeeeeee.Nogi spuchniete jak banieczki rece zreszta tez........no i niemoge sie doczekac popoludnia a wlasciwie wieczoru-zobaczymy co pokaze ktg i jak tam moje rozwarcie

ELIPSKU JA TEZ MAM TAKIE STOPY I TO PRAKTYCZNIE PRZEZ CAŁY DZIEN OSTATNIO KLAPEK NIE UMIAŁAM KUPIC BO MUSIAŁABYM WZIAC DWA ROZZMIARY WIEKSZE HORROR ALE CO ZROBIC CAŁA NOC NIE SPAŁAM TAK MNIE BOLA TE PACHWINY ZE NIE POTRAFIE SIE PRZEKRECIC Z BOKU NA BOK LEKARZ POWIEDZIAŁ ZE WSZYSTKO SIE PRZYGOTOWUJE SPOKO ALE TO CORAZ BARDZIEJ BOLI BRZUCHOLEK CZESCIEJ MI SIE NAPINA I CHYBA NAWET MIAŁAM PARE SKURCZY NAD RANEM POWIEM SZCZERZE WCZESNIEJ JAK LEZAŁAM W SZPITALU NA SKURCZE ONE BYŁY INTENSYWNIEJSZE ALE COS TAKIEGO SIE ZAPOMINA DLATEGO PISZE CHYBA BO TO CO BYLO TERAZ BYŁO BOLESNE PROMIENIOWAŁO NA KRZYZE ALE DUZO DELIKATNIEJSZE ZOBACZYMY

Basieńka, ja już na te skurcze nie liczę, jak byłam w poniedziałek na KTG to mi położna powiedziała, że "coś" sie juz zaczyna dziać, co z tego, miałam juz ze 4 razy takie skurcze podobne jak przy okresie , tylko promieniujace do krzyza, po godzinie mi przechodzi i nic :(
Wczoraj w szkole właziłam 4 razy na 3 pietro, dzisiaj rano znow mnie coś pobolewało i co ? przeszło bez śladu....

Uparte to moje dziecko, pewnie po ojcu ;)

Chyba wykorzystam jakis pomysl ze stronki podanej przez Aneczke ;)

Elpis, nie martw sie, chyba wszystkie mamy takie stopy. A mierzysz sobie cisnienie skoro tak bardzo puchniesz? Lepiej na zimne dmuchac :)

Dziewczyny, a ta herbatke z lisci malin to w jakims zielarskim sie kupuje? Bo w zwykłych sklepach nie ma :(

reklama
Do góry