reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

reklama
Ja też ostatnio miałam takie przejście w tesco .Tam gdzie jest dla nas kasa stały same stare prukwy wyszminkowane i panowie z piwkami i z brzuszyskami takie jak nasze ;D

JUŻ ledwo łaże poniewaz boli mnie spojenie łonowe i chodzę jak pokraka i do tego buzia ,przez co wyglądam jak siódme nieszczęście .Normalnie modlę się o deszcz byle bez burzy .Ani kurcze siedzieć ani ;leżeć się nie da

OJ POISY mi się marzy wiatrak ,nawet dziś nudziłam mojego żeby jutro rozglądnął się za jakimś wiatrakiem bo idzie się wykończyć ,nawet mój psiak ledwo dyszy .Wzięło by nas w końcu hurtem wszystkie do szpitala ,i przynajmniej nie męczyłybyśmy się tak

U nas wentylator chodzi niemal 24h/dobe. Ale to nie wiele daje. Usnelam po obiedzie (jakos tuz przed 17ta), obudzilam sie po 2 godzinach upocona jak mysz - a lezalam w samej bieliznie bez zadego przykrycia... no to jak tu przec w takim upale?? Wtedy chyba bym przez pocenie schudła od razu ze 30 kg :D :D

Mnie to by się przydało :laugh: :laugh: :laugh:tak schudnąć .Mogłabym nawet przeć przy takiej pogodzie byle było mi lżej .CIEKAWE JAK TAM BĘDZIE Z IWONKĄ?

reklama
Do góry