reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Ja też ostatnio miałam takie przejście w tesco .Tam gdzie jest dla nas kasa stały same stare prukwy wyszminkowane i panowie z piwkami i z brzuszyskami takie jak nasze ;D
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
JUŻ ledwo łaże poniewaz boli mnie spojenie łonowe i chodzę jak pokraka i do tego buzia ,przez co wyglądam jak siódme nieszczęście .Normalnie modlę się o deszcz byle bez burzy .Ani kurcze siedzieć ani ;leżeć się nie da
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
OJ POISY mi się marzy wiatrak ,nawet dziś nudziłam mojego żeby jutro rozglądnął się za jakimś wiatrakiem bo idzie się wykończyć ,nawet mój psiak ledwo dyszy .Wzięło by nas w końcu hurtem wszystkie do szpitala ,i przynajmniej nie męczyłybyśmy się tak
Elpis78
Mama lipcowa '06 - Fanka
U nas wentylator chodzi niemal 24h/dobe. Ale to nie wiele daje. Usnelam po obiedzie (jakos tuz przed 17ta), obudzilam sie po 2 godzinach upocona jak mysz - a lezalam w samej bieliznie bez zadego przykrycia... no to jak tu przec w takim upale?? Wtedy chyba bym przez pocenie schudła od razu ze 30 kg
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Mnie to by się przydało :laugh: :laugh: :laugh:tak schudnąć .Mogłabym nawet przeć przy takiej pogodzie byle było mi lżej .CIEKAWE JAK TAM BĘDZIE Z IWONKĄ?
reklama