reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

reklama
ta herbatke z lisci malin to tylko w sklepie zielarskim mozna tez probowac dostac w aptece

Moje stopy tez puchna kiedys przynjamnije z rana byly oki a teraz non stop banieczki....ale juz sie pryzwyczailam..a cisnienie mierze i mam ciagle niskie

oj, mi tez strasznie stopy puchły, ale całe szczeście juz po wszystkim. po porodzie dośc szybko wróciły do swoich dawnych rozmiarów, z czego baaardzo sie ciesze.

ja niemoge wlozyc zadnych butow...nawet z japone pieta mi wystaje od polowy...w domu laze boso ale dzis na ktg to chyba sobie pozycze klapeczki od swojego taty..heheheheh

Ja herbatke tez dostalam w zielarskim.Od wczoraj ja pije a od dwoch dni lykam wiesiolek.Nie wiem juz moze trzeba byloby cala torebke tej herbatki na raz wypic :laugh: Musze sie chyba uzbroic w cierpliwosc ::)

KOCHANIUTKIE WYDAJE MI SIE ZE CHYBA MUSIMY UZBROIC SIE W CIERPLIWOSC COZ JUZ TYLE WYTRZYMAŁYSMY TO TE PARE DNI NAS NIE ZBAWI ;) :D

reklama
Ja poza bolacymi palcami nie mam wlasciwie zadnych dolegliwosci , wiec nie mam co narzekac ale boje sie bardzo przenoszenia,oksytocyny,starego lozyska, zielonych wod plodowych i takich historii :( ::) no i tego ,ze na tych witaminkach maly urosnie wielki i bedzie ciezko go rodzic.Dlatego tak chce zeby juz przyszedl na swiat ::)

Do góry